Konec Adama Vaculy v seriálu Zlatá labuť? Výbuch bomby ve výtahu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Konec Adama Vaculy v seriálu Zlatá labuť? Výbuch bomby ve výtahu!

Adam Vacula ve Zlaté labuti
Adam Vacula ve Zlaté labuti (David Kundrát, TV Nova)

Tak takhle si start nové sezony mnozí fanoušci Zlaté labutě opravdu nepředstavovali. Adam Vacula (35) alias hlavní hrdina Petr Kučera objevil v obchodním domě bombu a když ji chtěl vynést, vybuchla mu ve výtahu! Deník Aha! zjišťoval, jak to s ním bude dál a jestli se ho produkce elegantně nezbavila.

Před odvysíláním premiérových dílů nic nenasvědčovalo tomu, že by to s majitelem Zlaté labutě mělo vzít tak rychlý konec.  Po velkém zklamání Petr už dál s Markétou (Bára Bočková, 33) nechce žít a vystěhoval ji i ze svého apartmánu. Zrovna, když to vypadalo, že bude konečně s Bárou neboli Martou Dancingerovou(31), židovským zaměstnancům někdo poslal zásilku s bombou. Pak už diváci slyšeli jen ránu a díl skončil. „Konec Petra Kučery? Konec seriálu! Dál to nikoho bavit nebude,“ vzkázala Nově jedna z fanynek a další se přidávaly. Podle zjištění Aha! ho tvůrci seriálu nenechali umřít, jen se ho rozhodli poněkud upozadit. „Nebylo to kvůli tomu, že by chtěl Adam Vacula z projektu odejít, takhle se s tím počítalo od začátku. Je to jen dramatická zápletka,“ prozradil Aha! člověk ze zákulisí natáčení. Dědic impéria se tak bude několik dílů zotavovat a bude ho na obrazovce méně, než jsou diváci zvyklí. Jak to bude dál, uvidíte ve čtvrtek od 20.20 hod. na TV Nova.

Zlatá labuť: Jak to bylo doopravdy - 3. díl

Video se připravuje ...

Vrhl se na box a ukázal kérku

Scenáristé Vaculovi kromě klidu na lůžku do dalšího natáčení předepsali i milovaný box. „Na Petra doma čeká boxovací pytel. Zřejmě se toho v něm za posledních několik dílů dost nahromadilo a ve svém životě bude potřebovat za určitými věcmi udělat tlustou čáru,“ řekl k tomu herec, který v dobovém seriálu odhalil i tetování. „Mně se vždycky box jako sport líbil a obdivoval jsem ho. Navíc jsem potřeboval najít a naučit se něco nového, v čem bych se překonával a zoceloval. Box je na to ideální,“ dodal Vacula.

Adam Vacula v Bodu obnovy: Ve filmu jsem od začátku mrtvý!

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.