Kariéra hvězdy Primy Evy Burešové: Zastavili její odchod! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Kariéra hvězdy Primy Evy Burešové: Zastavili její odchod!

Eva Burešová
Eva Burešová (David Kundrát, David Malík, Martin Hykl, Instagram)

Vedení Primy se před nedávnem pořádně zapotilo! Jejich největší hvězda Eva Burešová (30) jim totiž oznámila, že chce na nějakou dobu z televize úplně odejít! S tím se ale šéfka obsahu Lenka Hornová (57) nehodlala jen tak smířit...

Důvod, proč chtěla Burešová na nějaký čas zmizet z televizních obrazovek, měl být zcela prostý. Herečka totiž chtěla mít konečně čas na rodinu a především na výchovu svých dvou synů Nathaniela (6) a Tristana (1), kterého má s partnerem, šéfkuchařem Přemkem Forejtem (36).

Se svým požadavkem tak šla rovnou na vedení Primy, tam se ovšem s příliš velkým pochopením nesetkala. Televize totiž nechtěla o jednu ze svých nejvýraznějších tváří přijít za žádnou cenu! Ředitelka obsahu FTV Prima Lenka Hornová začala Burešovou přemlouvat, aby zůstala, ale bylo jí jasné, že uspěje pouze v případě, že dá herečce pádný důvod.

„Seriál ZOO není nekonečný a Prima by o Evu Burešovou nerada přišla. Už teď pro ni připravují nový projekt. Stojí to na ní. Už ji oslovili, ale Eva se ještě nevyjádřila,“ prozradil před časem zdroj z Primy. Řeč přitom byla o nově připravovaném seriálu Zrodila se hvězda, jehož by se Burešová stala hlavní tváří.

Eva Burešová na Tháliích: Důležité jsou role, ne ceny!

Video se připravuje ...

A byla to nabídka natolik lákavá, že dosud pevně rozhodnutou herečku skutečně zlomila! Právě tento projekt tedy nakonec rozhodl, že si Burešová plánované volno nevezme a v televizi zůstane. Otázkou však zůstává, zda toho nebude za pár let litovat, čas s vlastními dětmi jí už totiž nikdo nevrátí.

Smetana ji nenahradila

Chvíli to vypadalo, že by pozici primácké seriálové královny mohla převzít Emma Smetana (35). Seriál Eliška a Damián jí ovšem místo očekávané slávy vynesl jen vlnu kritiky. Není divu, že se Prima snaží udržet si osvědčenou Burešovou. Vrací ji na trůn právě prostřednictvím nově chystaného seriálu Zrodila se hvězda. Ten bude pojednávat o třech sestrách, jednou z nich bude Eva Burešová, na další dvě role prozatím probíhají castingy.

Speciál 7 pádů Honzy Dědka k 30. výročí Primy: Burešová o tom, zda je či není ezo

Video se připravuje ...

Herečka hlavních rolí

Burešová v seriálech získává jednu hlavní roli za druhou. Fanoušci si ji oblíbili v seriálech Modrý kód, Slunečná i ZOO. „Od začátku Slunečné neměla pět let pauzu, tedy kromě porodu,“ připomněl zdroj z Primy s tím, že pokud by herečka na pauze od natáčení opravdu trvala, určitě by jí televize vyšla maximálně vstříc.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.