Totální úlet Burešové: Forejt z toho není nadšený! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Totální úlet Burešové: Forejt z toho není nadšený!

Eva Burešová
Eva Burešová (profimedia.cz)

Její úsměv je prostě nezapomenutelný. Herečce a zpěvačce Evě Burešové (30) se ale v puse skrývá jedno tajemství, o které se s fanoušky podělila až teď. Rostou jí totiž deváté zuby! A chtěla by zlatý zub!

Všechno prasklo, když si s nimi Burešová nedávno živě povídala na Instagramu a oni se jí ptali, zda za jejími rovnými zoubky stojí rovnátka. Opak je ale pravdou a při té příležitosti Eva prozradila, že jí rostou deváté zuby! „Zubař mi řekl, že mám vzadu ještě devítky, což není úplně běžná věc,“ svěřila se.

Tlačí se ven

„Ale prý se nemusím bát, z pusy mi zuby nevylezou,“ uvedla Eva s tím, že se nejdřív bála, aby nebyla jako šavlozubý tygr! I tak má zpěvačka kvůli »devítkám« zuby nepatrně křivé. „Mám devítky a ještě osmičky, ty tlačí na zuby, takže je mám trošku křivé. Za rovnátka bych byla ráda,“ vysvětlila.

Chce zlato!

Zlato má sice zpěvačka v hrdle a v puse navíc i deváté zuby, ale to jí nestačí. Chtěla by zlatý zub! „Moc se mi líbí. Už jsem oznámila Přemkovi, že budu mít zlatý zub,“ prozradila Eva, co teď chystá. Kuchař Přemek Forejt (36), s nímž má Eva synka Tristana Williama (1), ale ze zlatého zubu zatím moc nadšený není. Byl by prý radši, kdyby si Eva tenhle nápad ještě jednou nechala projít hlavou.

Eva Burešová na Tháliích: Důležité jsou role, ne ceny!

Video se připravuje ...

Jak 9. zuby vidí odborník

Devátému zubu se odborně říká odontom a jde o benigní nádor s vazivovým pouzdrem, který obsahuje všechny složky vyvíjejícího se zubu. Nedělník Aha! se na devítky zeptal zubaře doc. MUDr. Romana Šmuclera (54). „Odontomy jsou vlastně malinkaté neprořezané zoubečky. Vyskytují se vzácně a většinou se na ně náhodně narazí při rentgenu chrupu. Pokud ničemu nevadí, není potřeba je vytrhnout,“ vysvětlil Šmucler.



Přečtěte si
yokky
28. 11. 2023 • 20:08

Ale pohadky neni konce­....­.😂😂😂😂😂­😂👍👍👍👍🆒­🆒🆒🆒🆒🤣🤣­🤣🤣🤣🤣🤣

laskava
26. 11. 2023 • 10:37

Zajímalo by mne, na co si ty "celebrity" hrají.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.