Exmanželka Matěje Rupperta Karolína svádí Kluse | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Exmanželka Matěje Rupperta Karolína svádí Kluse

Ruppert si zahrála i s Evou Burešovou.
Ruppert si zahrála i s Evou Burešovou. (Foto FTV Prima, nogupagency)

Rakovina prsu, kterou prodělala v roce 2010, jí z gruntu změnila život. Karolína Ruppert (44), bývalá manželka zpěváka Matěje Rupperta (45), přijala roli v seriálu ZOO. Zahrála si ženu, která líčí na fotografa v podání Tomáše Kluse (37).

Pohledná blondýnka v roli sbormistryně představuje víceméně sama sebe. Vede totiž už několik let dětský sbor hLÁSKY a ještě působí v charitě. „Sama bohužel děti nemám,“ posteskla si Karolína. Objevila se v několika reklamách, ale jako herečka se necítí.

Matěj Ruppert: V tanečních jsem byl nejmenší!

Video se připravuje ...

Při scénách s Klusem jí hodně pomohlo, že ho zná a zná i jeho ženu. „Víme o sobě a já je mám oba ráda. Tomáš je sympatický a moc mi na natáčení pomohl. Celé to zlehčoval, nicméně svádět muže neumím ani v reálném životě,“ povzdechla si Karolína.

„Do veřejného života se jako zpěvačka už ani moc nechci vracet. Prošla jsem si rakovinou a tehdy jsem musela všechno ze dne na den utnout a vše přizpůsobit léčbě,“ zavzpomínala na dobu před 13 lety. „Celý život se mi obrátil vzhůru nohama a pak už jsem se na pódia nevrátila,“ prozradila Karolína. Nicméně se zpěvu neuzavřela úplně. „Nabídky na zpívání neodmítám, ale nikam se netlačím. Minulý rok jsem odzpívala jako vokalistka několik koncertů v rámci turné Lucie v opeře, a to byl pro mě doslova dar.“

Laurinová v ZOO: Zaplatí za Taclíka milion?

Video se připravuje ...

Pomáhá matkám

Na jaře 2022 začala Karolína pomáhat těhotným ženám v těžkých životních situacích. „Ve spolupráci s Člověkem v tísni se věnujeme těhotným matkám v nouzi. K dnešnímu dni jsme pomohli víc než pěti stovkám maminek,“ říká.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.