Klus ruší natáčení Zoo: Produkce mu vynadala! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 5. května 2024

Svátek slaví Klaudie, zítra Radoslav

Klus ruší natáčení Zoo: Produkce mu vynadala!

Klus s Burešovou v seriálu Zoo
Klus s Burešovou v seriálu Zoo (FTV Prima)

„Před týdnem mě v cukuletu během hodiny zahnala do postele zničehoniční zimnice a krom takové té chřipkové slabosti všehom nic dalšího nepřibrala. Tak jsem si dal den voraz a dobrý. Zase normální tempo. Musím makat, žádný štráchy. A předevčírem znova přepadovka, během chvíle," popisuje Tomáš Klus (37) aktuální zdravotní potíže.

„Tak jsem se vydal za produkcí a omluvil se a oni... mi vynadali! Že co se omlouvám, že to je jasný. A já říkám, že jim nadělám práce a oni, že zdraví je přece přednější, a já jako bych vypadl z nějakého podivného refrénu, co jsem si celej život zpíval, falešně. Že nemůžu polevit, zklamat, ukázat slabost," okomentoval Tomáš Klus žádost o omluvenku v seriálu ZOO kvůli těžkému zánětu dutin. 

Tomáš se doma kurýruje pod dohledem psího mazlíčka.

„Tak si tu teď s Róďou ležíme. On je nejšťastnější pes na světě, protože leží na páníčkovi pod peřinou, chrápe a příšerně prdí, což je druhý důvod díků pro mou nemoc. Mám to skrz ty ucpaný dutiny o dost snažší než každý, kdo nás přes den přijde "poZdravit". Chci jen říct, jestli to máte taky tak, přestaňte si zpívat ten falešný refrén, nemoc není slabost a odpočinek není ostuda: svět nepotřebuje lidský stroj, ale zdroj spokojeného lidství, což je zdravé tělo, řeč a mysl," napsal zpívající herec na sociální síti. 

Tomáš Klus složil pro seriál ZOO písničku KOUZ(L)OO

Video se připravuje ...



Přečtěte si
milan59
12. 10. 2023 • 08:56

Nééé těm se nesmí pomáhat,natož aby je třeba do ČR brali jako uprchlíky,nikde jsem totiž žádný článek nečetl o takové pomoci od politiků,do ČR mohou jen UA jiní NE !!Ale klidně ať si ten ..... frčí klidně i na Mars budu pak jásat a bude klid,tedy od něj

milan59
12. 10. 2023 • 08:53

stoura
12. 10. 2023 • 06:20

rydlo
11. 10. 2023 • 19:04

Asi už to nemá moc diváků, je to podobná pítchovina jako ta fantasmagorie se Smetanou.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.