Překvapení v primáckém seriálu Zoo: Návrat mrtvého Taclíka! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Překvapení v primáckém seriálu Zoo: Návrat mrtvého Taclíka!

Okolo Marka Taclíka a Sabiny Laurinové je opět živo.
Okolo Marka Taclíka a Sabiny Laurinové je opět živo. (Foto FTV Prima)

Seriálová rodina ZOO sice už oplakala Marka Taclíka (50) coby otce Eduarda, který zahynul v Thajsku pod vlnou tsunami, ale nyní je vše jinak. Rodina najednou dostává esemesky, že Eda žije na jednom z ostrovů. Takovým informacím chtějí věřit.

Alice, kterou hraje Sabina Laurinová (50), je dokonce ochotná dát za informace o manželovi milion korun!

Naděje umírá...

„Pro ni je to zázrak, naděje. V okamžiku, kdy se objeví i jen náznak toho, že by její muž mohl žít, je si jistá, že musí zjistit pravdu, ať to stojí, co to stojí,“ prozrazuje něco z děje herečka. Bez váhání míří do banky vybrat příslušný obnos.

Laurinová v ZOO: Zaplatí za Taclíka milion?

Video se připravuje ...
„Když jsem to četla ve scénáři, byla jsem zvědavá, jak to scenáristé vyřeší, co vlastně mají za lubem, protože v seriálu se může stát cokoliv. Nikdy nevíte, co přesně bude, to vždy jen samotní autoři,“ míní Laurinová.

Chybí smích

Od chvíle, kdy její parťák zahynul při chytání ryb v Andamanském moři, se s kolegou Taclíkem nesešla. „Přitom jsme se s Markem při natáčení hodně nasmáli. Nejvíc asi, když se točily scény, jak se Sid schovávala před mámou v zoo a táta ji kryl. Byly to moc pěkné chvíle na place,“ vzpomíná Sabina.

Martina Hudečková zažije v ZOO chvíle děsu i smíchu

Video se připravuje ...

Tři grácie se radují

Všechny tři herečky okolo Taclíka uvítaly, že se takto vrátil opět do děje. Jak Sabina Laurinová, tak její seriálová tchyně Jana Švandová (76) a taky představitelka Sid Míša Pecháčková (19). „Bylo moc fajn, že se tam Marek takhle objevil. A jak se s tím nakonec Alice se Sid vyrovnají? To neprozradím, dívejte se na seriál,“ láká k obrazovkám Pecháčková.



Přečtěte si
dadulka111
8. 11. 2023 • 21:25

Dallas byl proti tomuto umělecké dílo

Vladimír Chládek
8. 11. 2023 • 13:47

Dallas po česku.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.