Klus musel skončit: Takové okamžiky v životě člověka musejí nastat | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Klus musel skončit: Takové okamžiky v životě člověka musejí nastat

Tomáš si sáhl na dno
Tomáš si sáhl na dno (Foto Instagram.com, ara)

Pěvecká kariéra, koncerty, děti a časově náročné natáčení primáckého seriálu ZOO. To vše zpěvák Tomáš Klus (37) v posledních týdnech stíhal a plnil na výbornou, až z toho zkolaboval. Tělo vypovědělo službu.

Naložil si na bedra víc, než unesl. Uplynulý rok byl pro Tomáše maratonem, a ten jednou musel skončit. „Během roku jsem si sáhl na své hranice, shodou okolností jsem musel zrušit i koncert v Hranicích na Moravě. V jednu chvíli jsem přijel domů a moje tělo už mi nedovolilo opustit postel. Nebylo mi vyloženě zle, ale měl jsem zimnici, třas a slabost ve svalech,“ přiznal Super.cz zpěvák s tím, že šlo o silné varování, aby zvolnil tempo.

Tomáš Klus složil pro seriál ZOO písničku KOUZ(L)OO

Video se připravuje ...

Poučil se

Do té doby Klus přebíhal od jednoho projektu k druhému, pracoval na nové desce s kapelou, objížděl turné a snažil se nevynechat jedinou aktivitu svých dětí, jako byly školní besídky, představení a podobně. „Už to bylo těžké a myslím, že takové okamžiky v životě člověka musejí nastat, protože je to tvor, který si potřebuje na ten extrém sáhnout, aby zjistil, že na tu plotnu už znova sahat nebude,“ poučil se Tomáš Klus, který má s manželkou Tamarou (35) tři děti. Přenastavil tedy priority a snaží se v nabitém programu najít chvíle i na odpočinek.

Údržba hlavy

Psychiku udržuje v kondici meditací. „Má denní údržba mysli spočívá v prostém sezení. Zabere jen pár minut, ale zabírá. Sedět lze buď v lotosové pozici, se zkříženýma nohama, nebo na židli v kuchyni. Jde jen o to mít rovná záda,“ prozradil Klus svou techniku.

Eva Burešová se konečně sblíží s Tomášem Klusem

Video se připravuje ...



Přečtěte si
yokky
16. 1. 2024 • 17:53

Jojo to je ta ZAVIST,to je u Cechu normal­ni😥😥😥😥­😥😥😥😥😥👎­👎👎👎👎👎👎­👎👎👎🤡🤡🤡­🤡🤡🤡🤡🤡🤡

Tony Dora
16. 1. 2024 • 15:24

Jo jo nesmí si člověk kvůli penězům tolik brát jeho kolegyně Burešová taky dopadne tak

Celebrity-chachacha
16. 1. 2024 • 10:04

Chudinka umělci, jak jsou přepracovaný. Musíme je litovat 🤧🤧🤧🤣🤣🤣

stoura
16. 1. 2024 • 08:40

Nezkusil, a asi to radši nebude zkoušet vždyť je to umělec!!!

milan59
16. 1. 2024 • 08:16

Achjoo to už nebude ani v bulváru ?? Tak já se s ním rozloučím a jdu SKOČIT z okna a zamávat mu ............Radostí že ho už nikde neuvi­dím/ne­usly­ším.!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.