Tady něco nehraje: Klusová sama s dětmi, Tomáš neznámo kde | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 29. dubna 2024

Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav

Tady něco nehraje: Klusová sama s dětmi, Tomáš neznámo kde

Manželé Klusovi se ve společnosti spolu už neobjevují
Manželé Klusovi se ve společnosti spolu už neobjevují (instagram.com)

Krize manželů Klusových se skloňuje snad ve všech pádech už několik měsíců. Olej do ohně přilévá i fakt, že se Tamara objevuje už delší dobu ve společnosti bez Tomáše. Nedávno navštívila premiéru snímku Přání - a zase sama. Co se mezi nimi děje?

Tamara dorazila na premiéru nové animované pohádky s dětmi v dobrém rozmaru. Bylo patrné, že se těší na Vánoce, které chce strávit s rodinou v klidu a pohodě. Na otázky, kde má manžela, s úsměvem odvětila, že je zaneprázdněný a má pracovní povinnosti. 

Tomáš Klus složil pro seriál ZOO písničku KOUZ(L)OO

Video se připravuje ...

Klus stále natáčí seriál ZOO a do toho koncertuje. Poslední měsíc v roce je pro něj navíc díky vánočním vystoupením ještě náročnější než obvykle. Podle informací Expresu má naplánovaný koncert ještě na 22. prosince.

Velkým překvapením byla pro mnohé fanoušky i jeho absence na vyhlášení pěvecké ankety Česká slavík. Jak Tamara vysvětlila, ve stejný den vystupoval v Ostravě a tudíž zcela přirozeně nemohl být na dvou místech současně. Že by tedy za nepřítomností na společenských akcích stály rodinné trable, je nepravděpodobné. 

Tamara a Tomáš Klusovi na cenách Anděl: Koho bezmezně miluje a obdivuje?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Alena Lexová
5. 12. 2023 • 13:35

Myslím si, pokud to je pravda, nemá o co stát.
Zas takový " umělec" to není.

AHel
4. 12. 2023 • 17:08

Doluje prachy, paní moc nedělá, tak maká, jako ostatní tatínkové, co je na tom divného, že chodí s dětmi sama. Vy jste ale drbny novináři!!!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.