Další dítě u Klusových? Ano, ale jen na chvíli... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Další dítě u Klusových? Ano, ale jen na chvíli...

Tamara Klusová by chtěla ještě dítě, má to ale háček.
Tamara Klusová by chtěla ještě dítě, má to ale háček. (Blesk)

Je pyšnou maminkou třech dětí, klidně by ale rodinu rozšířila o dalšího člena. Má to ale háček, který Tamaře Klusové (35) poněkud kazí plány. Proč již nyní ví, že další vlastní děti už nikdy mít nebude?

S manželem, zpěvákem Tomášem Klusem (36), chtěla mít velkou rodinu. To se jí také splnilo, ovšem pro Tamaru Klusovou platí, že více je více. Spisovatelka by chtěla svým dětem dopřát dalšího sourozence. Sama před sebe ale postavila překážku, kterou není možno přejít.

Tomáš Klus a Tamara Klusová: Podpořili pacienty s ALS

Video se připravuje ...

„Moje hlava by chtěla mít těch dětí třeba dvacet, ale fyzicky už nechci být těhotná. Já bych chtěla jen rodit, ale to nejde. Čím víc těch dětí mám, tím víc strachu je ve mně. A asi je to taky tím, že stárnu, že je mi pětatřicet a vím, že ten biologický materiál taky mění svoji kvalitu,“ cituje Klusovou web Super.cz.

V dnešní době ovšem existují možnosti, jak rodičovství zpestřit. Například lze pro dítě zajistit dočasné pěstounství, o což se nyní Tamara zajímá. V pořadu webu Prima Ženy s názvem Mámy sobě proto nevylučuje, že by se jednou tímto způsobem s manželem starali ještě o další dítě či děti.

Tomáš Klus otevřeně o smrti sestřičky Koudelky (†30): Jinak to dopadnou nemohlo!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.