Tomáš Klus v slzách: Z rodinné tragédie nejde ani dýchat | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Tomáš Klus v slzách: Z rodinné tragédie nejde ani dýchat

Tomáš Klus se dojemně rozepsal o tatínkovi
Tomáš Klus se dojemně rozepsal o tatínkovi (Instagram, Profimedia)

Byl ještě malý, ale už se musel naučit žít bez jednoho z nejdůležitějších lidí v životě. Bez táty. Zpěvák Tomáš Klus (36), který je sám trojnásobným tatínkem, zavzpomínal na nejbolavější okamžiky z dětství. 

„On byl to největší a nejspontánnější dítě, co jsem znal,“ zavzpomínal Klus na tátu, která by letos oslavil 56. narozeniny a tím, že jej mrzí, že nepoznal vnoučata. Vášnivý vysokohorský turista totiž opustil svět příliš brzy, osudnou se mu stala jedna túra v Tatrách, kde se zřítil z Kôprovského štítu. Bylo mu tehdy 30. 

Tomáš Klus na MFF KV: Uvede svůj nový muzikál! Použil do něj všechny žánry!

Video se připravuje ...

I když Klusovi táta nebyl fyzicky nablízku, stále cítil jeho přítomnost. „Povídal jsem si s ním, když jsem s prababičkou Boženkou chodil do kostela, protože mi říkala, že tam mě slyší nejlíp,“ rozpovídal se pro Blesk. „Hodně lidí se mě ptá, jestli jsem někdy cítil vztek, výčitku, křivdu, zlobu, normální lidské nas*ání z toho, že nás tu s mámou nechal samotné. S čistým svědomím odpovídám, že ne, nikdy. Dal mi, co měl. A dál už nemohl,“ řekl také se skálopevným ujištěním, že jej naučil být i skvělým otcem pro své děti.

Prostor KVIFF X: Rozhovor s Tomášem Klusem

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
Alva
11. 9. 2022 • 19:11

Třikrát měsíčně řeší krizi, teď se budou znovu brát,komedianti.

Sparow
11. 9. 2022 • 18:54

Zase smazka Klus už dost buď je tu Přemek a jeho slepice nebo tento ocas

Sýkorka Borka
11. 9. 2022 • 16:40

Nevie, ako by som ho nazvala! Kúrňa, vie, čo je to vyrastať bez otca a on si dovolí, aby sa mu vietor v guliach preháňal!!!Či si je taký istý,že ho Tamara neopustí?Každý pohár pretečie, keď sa preleje!Deti potrebujú otca, to by si mal uvedomiť. A nastálo, nielen na niekedy!

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.