Tvrdá rána pro Kluse: Děsivé výčitky kvůli smrti malé | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Tvrdá rána pro Kluse: Děsivé výčitky kvůli smrti malé

Tomáš Klus
Tomáš Klus (FTV Prima)

Do každé své písně umí propsat kus svojí životní síly, svými myšlenkami, názory a pozitivním přístupem inspiruje tisíce lidí po celé republice. Život se s Tomášem Klusem (34) ale vždycky nemazlil...

V útlém věku postihly oblíbeného zpěváka hned dvě životní tragédie. V pouhých deseti letech přišel o milovaného tátu, který nezvládl jednu z výprav a spadl z Kôprovského štítu, ještě dva roky před tím o malou sestru. Zatímco se smrtí táty se i v útlém věku srovnal, za úmrtí sestřičky se cítil vinen. 

Prostor KVIFF X: Rozhovor s Tomášem Klusem

Video se připravuje ...

Klusova malá sestra onemocněla rakovinou, v té době ještě nebyla možnost, jak ji vyléčit. Její odchod byl nevyhnutelný. To si však Klus vysvětlit neuměl. V jeho duši osmiletého chlapce tak převládaly výčitky. „Myslel jsem si, že to snad může být i moje vina, protože jsem nemohl zapomenout na jednu situaci... Když jsem ráno vstával do školy, tak ona hrozně plakala a já byl naštvanej: Ježiši, proč musím mít tu ségru?! Tahle myšlenka se mi jako klukovi vracela – nemůžu za její smrt i já?“ svěřil se v jednom z rozhovorů pro Blesk. 

Tomáš Klus na MFF KV: Uvede svůj nový muzikál! Použil do něj všechny žánry!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Inka
2. 10. 2022 • 18:40

Ve svém okolí mám pár lidí , kteří prošli opravdu životní tragédií a život jim nadělil lásku na rozdávaní, sluníčko v očích, čestnost a slušnost. 👍 Tuto ubohou duševní trosku Kluse to poznamenalo opačně! Vyrostl z něho falešný, egocentrický a prolhaný šmejd ! 👎👎👎

amej
2. 10. 2022 • 12:26

Hmm, a potřebuje to sdělit novinám. Proč to ti lidi dělají? Asi se mu už zdálo, že se o něm málo mluví. Je nemožný.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.