Svědek o zbytečné smrti zpěváka Dufka: Všichni to věděli, jen my ne | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Svědek o zbytečné smrti zpěváka Dufka: Všichni to věděli, jen my ne

Milan Dufek
Milan Dufek (Kamil Warcoller)

Od smrti frontmana Plavců Milana Dufka (†61) uběhlo 17 let. Zpěvák zahynul při potápění v Kolumbii, kde ho přejel člun. Kolega z kapely a svědek tragédie nyní promluvil o tom, že k neštěstí vůbec nemuselo dojít.

„Milda si vzal šnorchl a nedaleko od břehu se začal potápět. Já jsem stál na mole a protože byl docela vítr, přemýšlel jsem, jestli nezkusím windsurfing. Najednou koukám, jak se náš kamarád, argentinský potápěč, žene do vody. Moře se změnilo v rudou barvu. Nevěděl jsem, co se děje,“ popsal mrazivou událost Dufkův parťák Miroslav Řihošek na webu CNN Prima News.

Divoký život a záhadná smrt Whitney Houston

Video se připravuje ...

 

Hudebníka bohužel přejel člun, jehož motorová vrtule mu přeřízla tepnu na krku a on fatálně vykrvácel. „Byl jsem v šoku a začal shánět doktora. Přitom každému muselo být jasné, že už je to zbytečné. Nejsmutnější na tom všem je, že stačilo pár dní, aby nám došlo, že kolem ostrova, kde se to stalo, si lodě zkracují cestu. Nikdo se tam nekoupal, všichni to věděli, jen my ne,“ odhalil zbytečnou příčinu nehody Řihošek.

25 let strachu: Marii Bělové manžela rozstříleli najatí vrazi, ona nakonec spáchala sebevraždu

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.