Ve věku 39 let tragicky zemřela 5. dubna herečka Dagmar Teichmannová. Hrála v Hřebejkově komedii Pelíšky, v televizi se blýskla rolí Myšky Lišky ve filmu Morisse Issy Dějiny jedné rodiny. Objevila se i v seriálu Cesty domů .Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Hvězda Pelíšků?! To je divný! Půl hodiny jsem to hledala na internetu, ale v žádném obsazení se jméno Dagmar Teichmannová nevyskytuje! To snad musel být nějaký hrozný štěk!!!
Viete zrejme "všetko" o tom, ako sa dá kamerový systém sfalšovať, aj o tom, ako podlo sa dá človek zabiť /i na diaľku/ a pritom to vyzerá na 100% samovraždu. Nič zlé vám neprajem, ale keď vám je smrť tejto ženy smiešna, ktovie, čo vy ešte sám zažijete v budúcnosti.. Lebo vtipné to od vás nebolo.
Písali o nej, že skončila pod metrom - sebevražda. V poslednej dobe sa mi zdá, že pomaly už každú násilnú smrť človeka mladšieho než 60 r., kde navidia pred nosom páchateľa - označia touto nálepkou. Kde je nejaké vyšetrovanie ? Veď ju tam mohli kľudne aj hodiť - živú či mŕtvu. Žiadna snaha o skutočné, neodfláknuté riešenie prípadu. Chýbajú poctivci, ako bol filmový major Zeman.. Prečo by sa Dagmar chcela zabiť práve takýmto krutým spôsobom ? Ženy si zvyknú vybrať skôr iné jemnejšie metódy, nie tak bolestivé. Napr. prášky na spanie, pustenie žilou.. Mohla byť reálne zavraždená a tu sa z toho ešte niekto posmieva..
Je to hrozné, zapojit do své smrti teatrálně co nejvíc lidí. Skákat pod vlak, pod metro, způsobit dalším problémy se spožděním ... Odejít poznamenán zlobou stovek, co v těch vagonech čekají na návrat domů k blízkým, do práce. Ani je ve své sobeckosti nenapadne, skočit si někde na nádraží, kde místo nehody mohou soupravy obejít po jiné koleji.
Byla ve scéně, když děcka sedí ve třídě a mají tam přesnášku příslušníka VB /nebyl čas sledovat, kdo je kdo/ No tak tam byla jako "křoví" ve třídě. V té době ji bylo něco kolem 20 let. Tak asi tak.
!"Hvězda" Pelíškú? Může mi někdo prozradit, co tam hrála? Pelíšky jsem viděla snad 10x a ani v titulcích není uvedena - teď jsem koukala na obal DVD.....
To je zase ubohý titulek. V tom filmu snad byla hvězda Holubová, Stašová, Donutil, Polívka a Kodet. Tato herečka tam měla sotva minutový výstup. Autor, který psal článek je patrně dementní.