Velká tragédie u Klusových: Krutý konec maličkého | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Velká tragédie u Klusových: Krutý konec maličkého

Tomáš Klus s manželkou Tamarou
Tomáš Klus s manželkou Tamarou (Instagram: Tomáš Klus)

Smrt k životu patří, připravit se na ni ale jde jen stěží. To platí i o skonu domácích mazlíčků, ke kterým si lidé umí rychle vypěstovat vztah. O nevšedního domácího mazlíčka nyní přišla i rodina zpěváka Tomáše Kluse (36). Vzhledem k jeho osudu byl skon o to bolestivější.

Zprvu to vypadalo jako pohádkový příběh, když se děti Tomáše Kluse ujaly nechtěného černého kuřátka, které maminka nepřijala. „Jsem z toho tak pěkně, po chlapsku dojatej,“ komentoval zpěvák na svém instagramu milou událost.

Tomáš Klus a Tamara Klusová: Podpořili pacienty s ALS

Video se připravuje ...

Postupem se ale slzy dojetí vstřebaly a nastal čas si přiznat, že kuřátko uvnitř rodinného domu nedělá dobrotu. „Ne šťastné jest dělati z kuřat na okraji lesa domácí mazlíčky, neboť srdéčka dětská k nim přirůstají, a ač drůbež pak přerůstá z krabic a trousí fekálie po koupelně, stále vroucněji je ratolestmi milována,“ povzdychl si Tomáš Klus.

Jak informoval deník Blesk, kuřátko Oreo putovalo do oploceného výběhu na zahradě. A jak už to tak v přírodě chodí, v blízkosti drůbeže se nachomýtla kočka, která následně v kurníku nadělala paseku. Zachráněné kuřátko spárům šelmy bohužel neuniklo. Josefína (9), Alfréd (6) a Jenovéfa (5) tak z pohádkového příběhu museli rychle vystřízlivět.

Přání k narozeninám všem oslavencům posílá Tomáš Klus v nové písni Štěstí

Video se připravuje ...

„Oreo odešlo, doufám, rychle, leč bolest roní se i mými dospělými víčky; na to bych byl s to sušit ono slané jezero v útrobách dětského pokoje. Ale jak mladší sestra pravila starší: 'Tak to je, Josi, teď má Oreo nahoře schůzku s Katie Perry a Yoko (drůbež) a taky s táty tátou a Maxíkem (ryba), a hvězdy jsou světla z té parády, co jim tam svítí na mejdan!'“ sdílel Klus bolest svou i svých dětí s instagramovými příznivci, které tato zpráva též zasáhla. Následně se však mnozí shodovali, že je pro děti ve finále lepší projít si smutnými okamžiky již v takto útlém věku. Na ztrátu se člověk sice připravit nemůže, počítat s ní ovšem musí...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.