Velké trauma Kluse kvůli smrti maličké: Pořád plakala | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Velké trauma Kluse kvůli smrti maličké: Pořád plakala

Tomáš Klus
Tomáš Klus  (Foto FTV Prima, Instagram.com, ara)

Zpěvák Tomáš Klus (36) to v životě neměl jednoduché. Když byl ještě kluk, musel se vypořádat se smrtí své malé sestřičky, která zemřela na rakovinu. Tehdy jí nebyl ještě ani rok.

Tomáš si smrt mladší sestry dlouho vyčítal a dokonce přiznal, že mu to způsobilo velké trauma. „Sestra odešla, když mi bylo osm let. Bylo to strašně rychlé,“ prozradil v pořadu Povídej. „Měl jsem z toho velké trauma. Byla malinká a plakala. Já tehdy chodil na ranní tréninky a vždycky si říkal, že bych raději žádnou ségru neměl. Že furt řve a já se nemůžu vyspat. Pak jsem to nesl hodně těžce a vyčítal si, že jsem její smrt přivolal,“ svěřil se zpěvák.

Prostor KVIFF X: Rozhovor s Tomášem Klusem

Video se připravuje ...

Dnes už ale ví, že za její smrt nemohl. Před časem se totiž setkal s doktorem, který měl jeho sestru na starost. „Nedávno jsme hráli ve Fakultní nemocnici Brno, kde jsem potkal pana doktora, který ji měl na starosti. Říkal, že kdyby se narodila o dva roky později, přežila by to. Že už existuje lék,“ pronesl hudebník. Jeho trauma a výčitky se po čase rozplynuly a on mohl začít zas normálně žít.  Momentálně se snaží dělat maximum pro to, aby on a jeho rodina žili šťastně a spokojeně.

Přání k narozeninám všem oslavencům posílá Tomáš Klus v nové písni Štěstí

Video se připravuje ...



Přečtěte si
E M
25. 10. 2022 • 11:47

Je to strašné, když se musí takovou tragedií zviditelňovat. Tohe je navýsost soukromá věc. Ubožák

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.