Nová hvězda seriálu ZOO Tomáš Klus: Překonal strach z hadů! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Nová hvězda seriálu ZOO Tomáš Klus: Překonal strach z hadů!

Tomáš Klus je především zpěvák
Tomáš Klus je především zpěvák (Foto FTV Prima, Instagram.com, ara)

Kvůli nové roli musel Tomáš Klus (36) vystoupit z komfortní zóny a překonat strach z hadů, který ho pronásledoval odjakživa. Zpěvák si díky primáckému seriálu ZOO dokonce našel nového kamaráda – dvoumetrového hroznýše madagaskarského!

To, že je jeho fotograf Filip Janda bývalým olympijským vítězem v pětiboji, je Klusovi blízké. Než se stal zpěvákem, byl také pětibojařem. Dokonce má ve své sbírce i týmovou zlatou medaili z Mistrovství Evropy dorostu v roce 2002. Horší bylo, když se Tomáš dozvěděl, že se bude muset mazlit s dvoumetrovým plazem! „Nová práce je plná skvělých lidí, zvířat a velkých výzev. Hroznýš madagaskarský úplně převrátil můj pohled na hady. Vždycky jsem se jich bál. A štítil a pištěl a já nevím, co,“ svěřil se Tomáš.

Láska na první dotek

Tenhle konkrétní had mu ale překopal vše, co si myslel, že o plazech ví. „Dneska to byla láska na první dotek. To je vám takový klid v tom zvířeti! Rozvaha. Uf. Mocná lekce plazem vrátila mě na zem,“ zarýmoval si Klus samým štěstím, že si našel kamaráda ve světě, ve kterém by to jen těžko čekal.

Vítá ho i Burešová

Na Tomášův příchod reagovala i hvězda ZOO Eva Burešová (29), toho času na mateřské dovolené. „Mrzí mě, že jsme se minuli. Tak snad tam budete, i když se budu vracet zpátky...“ vzkázala Klusovi. „Já taky doufám , ale mezi plazy jeden nikdy neví, kdy ho to spolkne,“ odpověděl zpěvák s humorem sobě vlastním.

Prostor KVIFF X: Rozhovor s Tomášem Klusem

Video se připravuje ...

Laurinová špehuje dceru

Únos v seriálu ZOO zamíchá vztahy. Míšu Pecháčkovou (18) neboli Sid drží únosci v zajetí a na její seriálové rodiče to má velký dopad. Panický strach přehluší všechno ostatní a máma Alice i táta Eduard v podání Sabiny Laurinové (50) a Marka Taclíka (49) nespustí Sid z očí. „Únos je ten nejhorší stav, jaký může matka zažít,“ míní Laurinová, v reálu matka dvou již dospělých dcer. Rodiče Novotní teď jezdí se Sid i do práce, kde jí pomáhají s krmením. „Ve chvíli, kdy Sid požádá Adam o rande v kině, okamžitě se tam objeví její máma. Je to pro ni trochu komplikace, ale co? Já bych se Sabinou do kina klidně šla i s mojí mámou! Není problém. Máme spolu hezký vztah, jen bych doufala, že by si nesedla mezi nás a byla by alespoň vedle,“ směje se Míša Pecháčková. Je moc ráda, že se její linka s rodiči opět po mírné pauze rozjela.

Taclík skolil Novotného

Už jim tečou nervy. V okamžiku, kdy se u Sid objeví jakýkoli cizí člověk, rodiče Novotní neváhají zasáhnout. Odnesl to Franta Kolman v podání Michala Novotného (43). Jakmile se objevil v blízkosti jejich milované holčičky, dostal ránu od táty Eduarda alias Marka Taclíka. „Nedalo se tvářit vážně. Sabina i Marek na place pořád něco vyvádějí,“ postěžovala si Míša Pecháčková. „Třeba ve chvíli, kdy Marek praští po hlavě Michala Novotného, protože si myslí, že mě chce ohrozit. Sabina to zase vyšperkovala vtipnými poznámkami. Jenže musím udržet vážnou tvář, protože se na ně jako Sid zlobím,“ komentuje to mladá herečka.

Tomáš Klus na MFF KV: Uvede svůj nový muzikál! Použil do něj všechny žánry!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.