Zkrachovalý pětibojař Tomáš Klus?! Zpěvák nastupuje do ZOO! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Zkrachovalý pětibojař Tomáš Klus?! Zpěvák nastupuje do ZOO!

Parta v ZOO je z nové postavy nadšená.
Parta v ZOO je z nové postavy nadšená. (Foto FTV Prima)

Kvůli nové roli vstává v pět ráno. Tomáš Klus (36) se stal novou hvězdou seriálu ZOO. A ta jeho role je nečekaná, představí se jako zkrachovalý sportovec, jenž se živí coby fotograf.

„Hodně jsem slyšel o ZOO od Šimona Biliny, který se mnou hraje v muzikálu Branický zázrak, tak jsem řekl, že jo, že se o tom můžeme bavit,“ prozradil zpěvák, jak k tomu dostal. Na obrazovce se objeví coby bývalý olympijský vítěz v moderním pětiboji Filip Janda. Medaile prodal, aby věnoval peníze na charitu. Ve finále s ním sláva pěkně zahýbala, stal se závislým na automatech a alkoholu. Manželka se s ním rozvedla a jeho teď čeká nový start.

Přání k narozeninám všem oslavencům posílá Tomáš Klus v nové písni Štěstí

Video se připravuje ...

„Máme s Filipem hodně společného. Třeba právě ten pětiboj,“ přiznal po prvním natáčecím dni Tomáš Klus. „V jedné fázi svého života jsem se taky hodně nadchl i pro fotografování. Obzvláště během cest po Indii. Tady v ZOO toho ale nyní moc nenafotím. Zatím jsem v ateliérech a moc se těším, až budu natáčet v Safari parku ve Dvoře Králové,“ podotkl s tím, že se na obrazovce objeví začátkem příštího roku.

Štěstí na parťáky

Klus zatím nejvíc přijde do styku se Sid v podání Míši Pecháčkové (18). „Tomáš má velký smysl pro humor a jsem ráda, že jsme si sedli. Mám štěstí na parťáky,“ říká herečka. Bude prý Filipa hodně po telefonu řešit Viky, tedy s Evou Burešovou, která tak bude do děje zasahovat z domova.

Tomáš Klus na MFF KV: Uvede svůj nový muzikál! Použil do něj všechny žánry!

Video se připravuje ...

Buddhista s řádem

„Já mám rád řád. Jsem praktikujícím buddhistou, mám tři děti, tak jsem si ten řád vytvořil už dávno. Vstávám v pět ráno každý den, takže časné nástupy na natáčení mi vůbec nedělají problém,“ pochlubil se.



Přečtěte si
1pravda1
5. 10. 2022 • 15:07

mohl to být dobrý seriál - ale Burešová je tam tak v 6. měsíci těhotenství a stále se dělá jako že všichni okolo jsou slepí, břicho za zakrývá což už moc nejde, soudce ještě nepřišel na to, že je to ona... vyměnit scénáristu, je na místě... pokud tam nebude viky a soudce, tak to můžou zabalit, sid dolézající stále za namyšleným haďákem... děs a k tomu klus...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.