Už dnes! Seriál ZOO s novou hvězdou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Už dnes! Seriál ZOO s novou hvězdou!

Nováček Tomáš Klus se spřátelil s hadem.
Nováček Tomáš Klus se spřátelil s hadem. (Foto FTV Prima)

Dva kohouti na jednom smetišti jsou vždycky problém. Do děje seriálu ZOO nastoupil coby fotograf a lamač ženských srdcí Tomáš Klus (36) a oblíbený fešák Adam Hruška v podání Šimona Biliny (27) dostal stopku. Scenáristé ho poslali do Amazonie.

Odjíždí hledat své rodiče, protože zprávám, které dostal o jejich smrti, moc nevěří. Loučení se Sid bylo hodně dojemné. Její představitelka Míša Pecháčková (18) uronila opravdovou slzičku. „Přece jen jí odjíždí láska až do Amazonie, neví, kdy se vrátí, a má strach, aby se mu něco nestalo,“ prozradila Michaela. V okamžiku, kdy Šimon nasedl do letadla, měla v očích skutečné slzy.

Tomáš Klus začne fotit v ZOO

Video se připravuje ...

„Je to pro mě jako Míšu asi stejně dojemné jako pro Sid. Možná bych brečela ještě víc. Přece jen – když ti ten druhý odjíždí a nevíš, kdy se vrátí...,“ přiznala herečka. Podle toho, co uniklo ze scénáře, by se měl vrátit asi za dvacet dílů.

Míša ale neztratila se Šimonem kontakt, ani když se už nějaký pátek na place nevidí. „Viděli jsme se na autogramiádách ZOO, a hlavně si psali. Určitě o sobě pořád víme,“ ujistila Michaela. Vedle natáčení seriálu ji naplňuje účinkování v muzikálu Okno mé lásky, kde hraje hlavní ženskou roli. Tři hodiny zpívá a tančí na hity Petra Jandy (80). Moc se jí hodí, že šest let dělala akrobatický rokenrol. Hostuje i v Semaforu.

Dětská hvězda z Primy dostala hlavní roli! Má se Burešová začít bát?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
hejhej
3. 1. 2023 • 20:19

opr. hvězda

hejhej
3. 1. 2023 • 20:18

Klus je nějaká zvězda ???

AHel
3. 1. 2023 • 09:09

na toho jsem tak zvědaví....ať raději zpívá, jde si jen vydělat. Už je to osoba po sezóně.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.