Krize u Růžičků na obzoru? Jsou dobré i zlé dny, přiznala Andrea | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Krize u Růžičků na obzoru? Jsou dobré i zlé dny, přiznala Andrea

Andrea Růžičková s manželem a dětmi.
Andrea Růžičková s manželem a dětmi. (Instagram)

Mateřství rozhodně není procházka růžovým sadem. Maminkám dává zabrat jak po stránce fyzické, tak i té psychické. Své o tom ví i herečka Andrea Růžičková (dříve Kerestešová, 38).

Dávno není tabu hovořit o stinných stránkách rodičovství. Ne vždy jde vše podle plánu, ne vždy jsou děti těmi nejúžasnějšími bytostmi na světě a ne vždy je rodič v plné síle připraven řešit všechny možné situace s co možná největším nadhledem. Někdy je toho zkrátka příliš a ani maminky nejsou všemohoucí. Nedávno si podobnou krizí prošla i herečka Andrea Růžičková, jež se o tom nebála promluvit pro server Super.cz.

„On si člověk řekne, že je těhotný, potom to břicho, pak to porodí, kojí a ty dětičky jsou malé. Stále vás drží nad hladinou nějaký hormon, který se postupně vylučuje z těla, a zároveň mám pocit, že ten hormon zmizel, ale ty starosti jsou stále,“ přiznala s tím, že špatné dny má někdy každá maminka, a bičovat se ve chvíli, kdy tělo ani mysl nejedou na sto procent, není podle ní řešením.

Andrea Růžičková: Mateřskou si s manželem po roce střídáme

Video se připravuje ...

Svými slovy se proto herečka snažila všechny »matky spolubojovnice« podpořit. „Občas je tedy nějaká krize, že to člověk špatně snáší, ale myslím, že to má každá máma, a chci jim říct, že je to úplně normální. Je třeba si to odžít, patří to k tomu. Jsou dobré i zlé dny,“ dodala s pokorou herečka.



Přečtěte si
jura11
12. 5. 2023 • 12:34

S prominutím,spadla jste z Marsu anebo jste z Čugotky?
Á už vím:Majka z Gurunu.

AHel
1. 5. 2023 • 23:28

Zpovykané hérečky, já nevím, proč to veřejně říkají. Nikdo na to není zvědavý. Vychovat dítě je fuška, ale stojí to za to, tak zatněte zuby a makejte, to kňučení a stesky jsou k ničemu a hovoří o tom, jak jste sebestředné, protože najednou nemáte čas na sebe na své koníčky, vždyť je to jen dočasně, ale to vy si neumíte odepřít, musíte mít vše a najednou, to nehovoří ve prospěch správné matky. Každá matka, která ve stromovce venčí dítě nebo psa se o ně nestará, vypustí je do terénu , nejvíce jí zajímá mobil!!!!! a aby si mohla dát kafe!!!!! Smutná vizitka.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.