Hvězda Ulice Jarka Obermaierová: Tykačka se Zemanem | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Hvězda Ulice Jarka Obermaierová: Tykačka se Zemanem

Jaroslava Obermaierová s Milošem Zemanem
Jaroslava Obermaierová s Milošem Zemanem (TV Nova, archiv J. Obermaierové, instagram)

Nejde o žádnou novou aktivitu drbny Vilmy Nyklové z nekonečného seriálu Ulice. Jaroslava Obermaierová (77) jen využila možnost setkat se s bývalým prezidentem Milošem Zemanem (79). „Všichni vědí, že nejsem zastáncem současné vlády. A teď ať si myslí, co chtějí,“ řekla deníku Aha! herečka.

Dosud znala Zemana osobně pouze z dávné přednášky před mnoha lety. „Byla jsem dopoledne i na semináři o ekonomice v parlamentu. Bylo to moc zajímavé,“ přiznala se zájmem Obermaierová. S bývalou hlavou státu si pak během pěti minut hovoru padli do oka a potykali si. „Probrali jsme situaci kolem důchodů i ostatní problémy. On je fajn člověk, padli jsme si hned do noty,“ pochvalovala si herečka.

„Potěšilo mě, jak dobře vypadá. Mnohem lépe, než když ještě seděl na Hradě,“ konstatovala. Vzala s sebou do Zemanovy pražské kanceláře i syna Jardu (44). Bodyguarda jim dělal Jan Šmajs z Fanklubu majora Zemana.

Hvězda Ulice Jaroslava Obermaierová: Zbavila se majetku za miliony!

Video se připravuje ...

„Taky mě moc potěšilo, že se bývalá první dáma Ivana Zemanová dívá na seriál Ulice a že ho má ráda,“ doplnila ještě spokojeně Jarka. Byla to její poslední volná chvíle před víkendem, než jí zase začne kolotoč. Má totiž vedle natáčení populárního seriálu na Nově ještě několik představení muzikálu Mýdlový princ v Brně.

 



Přečtěte si
stoura
26. 1. 2024 • 10:37

Dokonale napsáno!!

alusinek
26. 1. 2024 • 08:49

Ať si tyká s kým chce,je jí přáno.Kéž by už konečně zmizela z televize s tou hroznou reklamou,Pro peníze udělá vše,chuděrka aby měla na Maledivy.To si za celý život nemohla našetřit

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.