Pořádné drama se minulý týden odehrálo na chalupě Jaroslavy Obermaierové (78) na Benešovsku, kde žije se svým synem. Jaroušek (44) tam nešikovně upadl v garáži a zaklínil se mezi auty. Kvůli bolestivému zranění se nemohl zvednout a volal ze všech sil o pomoc.Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Zdá se mi, že pejsek se netváří moc šťastně v rukou Jarouška. Na mě to zvířátko působí v jeho náručí jaksi smutně, zklamaně, až v úzkostném strachu. Vybitý, bez energie. Ty jeho oči na jedné fotce – jako minutu před svým skonem.. Paní si ničeho nevšimla ? Mám pocit, že pejsek je citově navázaný jen na Jaroslavu O. Když ho ona opustí, trápí se.. Myslím, že o zvířata v zájmovém chovu by se měli starat jen dospělí zodpovědní, opravdu rozumní lidé. Ne takoví, co sami potřebují mít dozor jiného člověka nad sebou.. Jaroušek-nejaroušek : podle mě možná tak nevidomý hned nezaregistruje, že ten kluk prostě není úplně nejvhodnější typ pro samostatnou šetrnou péči o takové jemné psíče. Pokud člověku tohle nedochází, hrozí pak větší riziko vědomého nebo nevědomého ubližování zvířetku.