Dyková po velkém rozhodnutí: UTAJENÝ ROZVOD S VOJTOU? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Dyková po velkém rozhodnutí: UTAJENÝ ROZVOD S VOJTOU?

Herečka Tatiana Dyková
Herečka Tatiana Dyková (Nguyen Phuong Thao)

Zpočátku bylo jejich spojení velkou neznámou, přeci jen Dyk vstupoval do vztahu s o 7 let starší herečkou, která již měla dvě děti, v pouhých 26 letech. Čas ale jejich vztah prověřil a nyní platí Tatiana Dyková (45) a Vojta Dyk (38) za jeden nejstabilnějších párů současnosti... tedy zatím. V kuloárech se totiž proslýchá cosi o rozvodu. 

Manželská krize Dykových nebere konce. Podle svědectví má jejich vztah překonávat jednu překážku za druhou a slovo rozvod se ve spojení právě jich dvou říká už i nahlas. O tom, že mezi partnery už delší dobu dochází k jistému bilancování, co a jak dál, svědčí i nedávná slova Dykové. „Teď jsem v depu a rozhoduji se, po jakých kolejích se vydám. Cítím, že je důležité věnovat se sama sobě. Je těžké si o tom povídat, ale zároveň mám pocit, že stačí naznačit a ženy vědí, co tím myslím,“ řekla Aha! už někdy v létě. 

Tatiana Dyková na Lvech: Co si obléknu vymýšlíme nad vínem!

Video se připravuje ...

Situace se však, zdá se, příliš nezlepšila. Dusno stále živí nedostatek času na rodinu a partnerku ze strany Dyka. Ten má podle svědectví, o kterém referoval server Naše hvězdy, trávit dny herectvím a večery vystupováním, po vystoupeních pak domů nijak  nepospíchá, což v Táně patrně jen vzbuzuje další obavy. 

Není to totiž tak dávno, co bylo Dykovo jméno spojováno s románkem s kolegyní Beátou Kaňokovou. Otazníky stále vyvolává i Dykův odchod z divadla v Karlíně, kde měl chovat nadstandardní sympatie k jisté mladičké herečce...

Rozvod je podle očitých svědků doslova na spadnutí, vzhledem k tomu, že Dykovi nepatří zrovna mezi ty, kteří by o svém soukromí otevřeně mluvili, je možné, že případné další kroky proběhnou v utajení. 

Tatiana Dyková pro časopis Moje Psychologie: Chci zvládat své emoce? Toť otázka ...

Video se připravuje ...



Přečtěte si
nika70
8. 1. 2024 • 01:13

Dyková je strašně nesympatická a myslím si, že to s ní není určitě jednoduchý. Působí na mě, že bude pěkná sekernice.

qwerta
6. 1. 2024 • 09:46

safinka59
6. 1. 2024 • 09:03

Opět ,* proslýchá se...* ‼️
Naopak, já si myslím, že Dyk je oddaný Táni a zrovna Vojta to má v hlavě srovnané na rozdíl od všech dalších.

Uživatel_5207228
5. 1. 2024 • 21:45

Víte, co se říká - nové vlasy, nový muž. Ona má pár týdnů jinou barvu🙂

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.