Táňa Dyková: Potupný výsměch z vlastních řad | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Táňa Dyková: Potupný výsměch z vlastních řad

Táňa Dyková
Táňa Dyková (archiv Blesku)

Má tři dospívající syny, kteří řádně reprezentují mladou generaci v rámci využívání sociálních sítí a technologický progres vítají. To herečka Tatiana Dyková (45) se naopak drží v zajetých kolejích a moderním vymoženostem příliš neholduje…

Pro své děti je pochopitelně vyznavačkou dob pravěkých, protože nejenže nepatří mezi ty známé tváře, které mají úspěšné profily na sociálních sítích, ale v rámci možností moderní doby nevyužívá ani nástroje, které mnohým již několik let usnadňují každodenní život – třeba platba pomocí QR kódů. „S tímhle se vůbec nekamarádím. Úplně to odmítám,“ konstatovala ostře Dyková v Show Jana Krause.

Tatiana Dyková na Lvech: Co si obléknu vymýšlíme nad vínem!

Video se připravuje ...

„Nemám ani žádné sociální sítě. Děti se mi samozřejmě vysmívají a mně je to úplně jedno,“ doplnila beze studu Dyková, jež životem proplouvá tak, jak byla vždy zvyklá. „Že zůstávají obchody, pulty s prodavačem, dobrá houstička…“ zasnila se herečka, která si v konzumní společnosti bohatě vystačí s tím, na co je po léta zvyklá. „Nepotřebuju mít jahody v zimě a takovéhle blbiny. Takže všeho méně a dobré, kontakt a zábava,“ míní Tatiana Dyková.

Vojta Dyk nazpíval Heroes od Bowieho pro Děti Nagana

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.