Vojta Dyk končí! Kvůli žárlivosti Táni... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Vojta Dyk končí! Kvůli žárlivosti Táni...

Nečekaný zásah herečky Tatiany Dykové
Nečekaný zásah herečky Tatiany Dykové (D. Kundrát, M. Pátek, FTV Prima)

Seriál Pan profesor, kde Dyk ztvárnil hlavní roli učitele Vlčka, strhnul davy! Jeho účinkování v dalším pokračování se ale fanynky, bohužel, nedočkají. Táňa zasáhla - a dost razantně. 

Oblíbené kantorské dvojici Vlček - Beránková je konec. Dyk totiž odmítl další natáčení - údajně, protože se nechce učit náročný scénář. V kuloárech se ale proslýchá cosi o docela jiných důvodech.

Vojta Dyk nazpíval Heroes od Bowieho pro Děti Nagana

Video se připravuje ...

Jak zjistil server Naše hvězdy, jeho účinkování nebylo po chuti manželce Tatianě Dykové (45), která měla údajně žárlit na Beátu Kaňokovou alias Karolínu Beránkovou. Svého času se dokonce šuškalo, že Dyk k mladší kolegyni zahořel většími sympatiemi, než kolegiální vztah dovoluje. 

Zprávy o údajném románku mezi herci se ale nikdy nepotvrdily. „Jako na pivo spolu nechodíme, ale myslím si, že jsme přátelé,“ prozradila už dříve herečka pro eXtra.cz a dodala: „Doufám, že Tatiana nežárlí. Sama se pohybuje v hereckém prostředí, ví, jak to chodí, a rozhodně je to vše na profesionální úrovni.“ Táňa ale skálopevně přesvědčená o čistě pracovních vztazích evidentně není. Navíc se v poslední době mluví i o manželské krizi, kterou slavný herecký pár prochází...

Tatiana Dyková na Lvech: Co si obléknu vymýšlíme nad vínem!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Hana Embacher
20. 9. 2023 • 12:34

Vojta Dyk není s Taťánou určitě kvůli její krásne.Ale existují snad i jiné věci ve vztahu dvou lidí.(A slečna nebo paní herečka Kuniakova,taky není zrovna žádná sexbomba.)

Jirkanov Novotný
18. 9. 2023 • 16:08

A kdo to tvrdí, že Táňa není pěkná baba. Nějaká ošklivka?

Barbora Kadlecova
18. 9. 2023 • 15:27

Však Táňa je stará ošklivá nesympatická a k tomu ještě fúrie...rychle utíkej Vojto 🙏🏼😁

Danika
18. 9. 2023 • 11:09

Stejne s ni vydrzel dlouho. Na ni nikdy nic nebylo a on je vylozene nadherny mlady muz, ktery zraje jako vino, na rozdil od jeho o dost starsi zeny. S tim musela pocitat, ze on se bude libit minimalne do 70 let. At je stastna, ze mohla po jeho boku stravit tolik let. Davala jsem tomu vztahu max 3 roky.

Jana Nováková
17. 9. 2023 • 19:15

Vojta je krás­nej,ml­adej­,atrak­tivní chlap tak bych si k němu představila někoho jinýho než to co má doma.On na to přijde a zdrhne.I v padesáti si může nalézt třicítku.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.