Rozzářená Dyková o holčičce s Vojtou: Mateřství je pro mě zásadní | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Rozzářená Dyková o holčičce s Vojtou: Mateřství je pro mě zásadní

Nečekané přiznání herečky Tatiany Dykové bere dech
Nečekané přiznání herečky Tatiany Dykové bere dech (D. Kundrát, M. Pátek, FTV Prima)

Bára Basiková se trojnásobnou maminkou stala ve 46 letech, v tomto věku rodila i Adriana Sklenaříková.  A taková Rachel Weiszová navštívila porodnici dokonce ve 48 letech! Tak proč by Tatiana Dyková nemohla ve svých pětačtyřiceti zvažovat rozšíření své už tak početné rodinky, že ...

Když si Tatiana v roce 2019 brala o dost mladšího Vojtu Dyka, jen málo lidí tehdy věřilo v delší trvání jejich nerovného svazku. A vida, dnes tenhle páreček patří k těm nejstabilnějším ve vodách českého showbyzu. Ač má herečka z předchozího vztahu už dva chlapečky, ze současného vztahu vzešel společný syn Alois.

Tatiana Dyková na Lvech: Co si obléknu vymýšlíme nad vínem!

Video se připravuje ...

Očividně má doma "přemužováno" a tak není divu, že Táňa zvažuje možnost pořízení holčičky. „Jestli se rozhodneme jít do toho znovu, myslím, že ji mít budeme. Mateřství je pro mě v životě zásadní,“ odhodlaně přiznala bez servítků paní Dyková v rozhovoru pro Magazín DNES. 

Tatiana Dyková na pohřbu Šafránkové: Věděla přesně, co chce

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Marcel Michalec
5. 11. 2023 • 13:00

Je mi upřímně líto starší paní.. Klofla ho, a bez něj se zabije. Totálně zamilovaná, majetnická. Nenese rozchod. Pouze to maskuje nějakými zalety protějšku kvůli narovnání svého ega, či spíše je psychicky totálně sesypana, pokud se na ni vykašle. A to se i stane. Brzy.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.