Vojtěch Dyk (38), zvláštní slova o Táně: Co to jako znamená? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Vojtěch Dyk (38), zvláštní slova o Táně: Co to jako znamená?

Zpěvák Vojtěch Dyk
Zpěvák Vojtěch Dyk (Jiří Koťátko, Facebook, Ságl production, David Kundrát, Jakub Poláček)

Nebojí se věci kombinovat, nebrání se výstředním modelům, je středem pozornosti. Zpěvák Vojtěch Dyk (38) si při výběru své garderoby poradí sám. Obléká pestře nejen sebe, ale i svou ženu, herečku Táňu Vilhemovou (45)! Nonšalantní, světák a král barev, ale elegán každým coulem.

Řada celebrit má stylisty, návrháře, kadeřníky i maskéry. To Vojta ne, vystačí si sám, k módním kreacím tým nepotřebuje. „Všechno konzultuju jenom sám se sebou. Já sám sobě jsem největším cenzorem. Nemám nikoho, kdo by mi v tom radil. Prostě si to rozmýšlím tak, abych se v tom cítil dobře a zároveň, aby to nebylo moc, ani málo,“ vysvětluje Vojta.

Velká premiéra filmu s Vojtou Dykem: Útěk s manželkou Táňou!

Video se připravuje ...

V nevýrazných odstínech ho potkáte málokdy, připadají mu fádní. Vždy ohromí a rozsvítí a rozveselí společnost. „Obecně mě baví barvy, ale na druhou stranu, když je barev moc, tak si potom dám někdy na sebe i černobílý smoking,“ říká. Inspiraci hledá všude – na internetu, kolem sebe i v přírodě, proto ho často uvidíte v roztodivných kouscích s velkými květy. „Baví mě i českým mužům ukazovat, že šedá nebo tmavě modrá jsou sice varianta, ale že někdy je dobrý překročit komfortní zónu a vzít si na sebe něco veselejšího,“ dodává. 

Některým mužům pomáhá v oblékání žena, u Dyků je to naopak. „Partnerka? Ne, já oblékám partnerku i sebe,“ směje se Vojta. „Většinou používám střihy, které vím, že mi sedí, anebo někde něco vidím, koupím si to a podle toho si to nechám ušít na míru. Zrovna teď mám dobré krejčovství, s nímž mě spolupracuji. Přinesl jsem jim látku, kterou jsem dostal od kamarádky, co ji přivezla z cest a oni mi z toho ušili oblek na Slavíka,“ dodal.

Nový videoklip Vojty Dyka je plný lásky: Příběh k písničce You Don´t Know, Who I Am z alba D.Y.K. natočil se svou ženou Tatianou

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Marián Potůček
11. 12. 2023 • 10:25

Vojtu máme rádi je to dobrý herec i zpěvák tu jeho (oproti němu) postarší paní co ho doprovází a budí spíše roli jeho maminky moc nemusíme stejně jako ona nemusí moc hygienu.

Locust
10. 12. 2023 • 18:59

Mám ho ráda,ale oblékaný chodí hrozně ..ani ne vtipné,jen nevkusne.Ale je mi to v zásadě jedno

veselabublinka
10. 12. 2023 • 10:02

Chodí oblečenej příšerně, a ta jeho s ním vůbec neladí. Chodící cirkus.

hejhej
10. 12. 2023 • 09:42

jirina55: Módní nevkus

jirina55
10. 12. 2023 • 08:17

Mám ho ráda, ale to co měl na sobě na slavících byla tedy hrůza, tak na vystoupení v cirkusu, to se asi domluvili s Krajčo u že budou vypadat jak blbci, a jestli Táně řekl že má jít v krátkych šatičkách tak to byl taky úlet, když je někde daň dres-code měl by se dodržet, nebo tam nejdu, bohužel bylo to trapný

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.