Drsné obvinění Dyka a Prachaře: Skončí někdejší kamarádi u soudu? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Drsné obvinění Dyka a Prachaře: Skončí někdejší kamarádi u soudu?

Jakub se s Vojtou i přes rozpad kapely Nightwork baví
Jakub se s Vojtou i přes rozpad kapely Nightwork baví  (Pavel Machan)

Zhruba před deseti lety byla hudební skupina Nightwork na vrcholu slávy. Členové Jakub Prachař (39), Vojtěch Dyk (37), František Soukup (38) a Jan Maxián (39) se těšili obrovské popularitě. Pak se ale jejich kapela nečekaně rozpadla a jeden z členů nyní prozradil proč. Roli v tom měly hrát drogy.

Pusu na špacír si pustil jeden ze zakladatelů skupiny, František Soukup. O konci skupiny Nightwork se rozpovídal v pořadu 7 pádů Honzy Dědka. Jeho slova zarazila nejen diváky, ale nejspíš i jeho bývalé kolegy. „Když jsme dělali poslední koncert v O2 aréně, tak jsme ho spoluprodukovali. Když jsem s produkčním dokončoval rozpočet, tak jsem se ptal, co je to položka Ostatní, která byla za desítky tisíc. On říkal: ‚To jsou drogy.‘ Tak se ptám, kdo to měl. ‚Všichni kromě tebe,‘" pronesl Soukup.

Natáčí se nový film Buď chlap! s Jakubem Prachařem v hlavní roli

Video se připravuje ...

Hned poté potvrdil, že úspěšná kapela se rozpadla právě kvůli drogám. Podle Františka je brali všichni členové, kromě něj. Tím pádem se od všech nekalostí distancoval a své „kamarády“ hodil přes palubu. Mohlo by to pro Prachaře, Dyka a Maxiána mít nějaké následky? František si možná neuvědomil, jak moc mohou jeho slova ostatním uškodit.

Krásná Sara Sandeva promluvila o dovolené s Prachařem!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.