Dědeček Ilja by měl radost! Jakub Prachař stylově uctil jeho památku | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Dědeček Ilja by měl radost! Jakub Prachař stylově uctil jeho památku

Jakub Prachař
Jakub Prachař (FTV Prima)

Tak se nakonec také dočkal! Ani třetímu zástupci herecké generace Prachařových neunikla role v pohádce o Krakonošovi. Na tiskové konferenci k vánočnímu programu České televize ale Jakub Prachař překvapil především módním doplňkem, kterým poeticky uctil nejen svého dědečka, ale především jeho ikonickou roli.

Byl to právě drobný detail, který upoutal pozornost většiny přítomných v Zrcadlové kapli pražského Klementina. Prsteníček herce a moderátorka zdobil šperk s podobiznou Trautenberka alias dědečka Ilji Prachaře. „Ten prsten mám od výtvarníka Ondřeje Stáry, udělali mi ho na Designblok a já si ho od něj koupil. To byla rodinná povinnost,“ pochlubil se Prachař webu Expres.

Pohádkový klenot S čerty nejsou žerty a drobné chyby, které vám možná unikly

Video se připravuje ...

A jednalo se skutečně o třešinku na dortu vzhledem k tomu, že po dědečkovi i svém tatínkovi Davidovi si i Jakub vysloužil roli v pohádce o Pánovi hor. „Krakonoš je takové naše rodinné prokletí, tedy v tom pozitivním slova smyslu. V příbězích o něm si zahrál děda, táta a teď i já,“ vysvětlil Jakub Prachař. Novou vánoční pohádku Česká televize nasadí překvapivě až na Boží hod. Post štědrovečerní pohádky si vysloužil snímek Tajemství staré bambitky 2.

Natáčí se nový film Buď chlap! s Jakubem Prachařem v hlavní roli

Video se připravuje ...



Přečtěte si
bursik
10. 11. 2022 • 18:05

Presne, tenhle Frajirek žije ze slávy cizích.Navic za veliké peníze. A tu malou holčičku mrskne Babe Batulkové . Také druhá strana Žilková a spol jsou velmi silní ,ale bohužel ne v herectvi

zuzakirsch
7. 11. 2022 • 02:14

Herecký talent má ale v tomto rodu bohužel sestupnou tendenci.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.