Zaláskovaný Prachař přiznal barvu: Svatba se Sandevou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Zaláskovaný Prachař přiznal barvu: Svatba se Sandevou!

Romantické rande podle Jakuba Prachaře
Romantické rande podle Jakuba Prachaře (Instagram, CNC)

Herec Jakub Prachař (39) je do své přítelkyně, krásné Sary Sandevy (25), zamilovaný až po uši. Vyznal se jí i během pořadu Máme rádi Česko a kromě sladkých slov také naznačil, že by brzy mohla přijít svatba!

Ve vědomostní soutěži Máme rádi Česko proti sobě soupeří kapitáni Jakub Prachař a Vojta Kotek společně se svými týmy. Druhý zmíněný do toho nedávno praštil a oženil se s přítelkyní Radanou. „Musím ti pogratulovat. Jsme rádi, že jsi u nás v partě,“ pogratuloval Kotkovi moderátor Libor Bouček. Vojta je tím pádem čerstvým členem klubu ženáčů, zatímco jeho sok Prachař z něj před časem odešel. Jeho reakce ale všechny překvapila. „Já tam zase přijdu,“ pronesl rázně Kuba. Měla by se snad Sara začít připravovat na jeho pokleknutí? Herec bere vztah se Sandevou očividně velmi vážně a chce se s ní usadit.

Jakub Prachař: Jsem přející fanoušek, Slavia to má těžké. Vyšehrad: Fylm předpověděl, co se v českém fotbalu stane

Video se připravuje ...

Na konci soutěže se vždy točí kolem štěstí, kde si kapitáni vytočí počet bodů, který jim bude následně připsán na bodové konto. V této disciplíně většinou dominoval Prachař, kterému štěstí přálo. Tehdy na něj platilo přísloví – štěstí ve hře, neštěstí v lásce. To už je ale podle Jakuba pasé. „Nechci nic říkat, ale teď se ocitáme s panem Kotkem v dost podobné situaci. Já teda nejsem v očekávání, ještě ne, i když to tak možná může působit. Ani moje dívka ne. Ale láska kvete na naší straně,“ řekl Prachař.

Následně skutečně dvakrát po sobě vytočil jen jeden jediný bod, což se v historii soutěže nikdy nestalo. Natož Kubovi. „Vidíš, jak já jsem doma spokojenej? My se máme doma hodně rádi. Já doufám, že se moje dívka bude dívat na tento díl, aby věděla, jak moc se milujeme," dodal zaláskovaný Jakub.

Krásná Sara Sandeva promluvila o dovolené s Prachařem!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Miroslav Miki
21. 11. 2022 • 22:18

Nesympatický,jak promluví je to ještě horší.IQ tyqve

Miroslav Miki
21. 11. 2022 • 22:16

Panebože,ta holka asi ztratila mozek,takového kašpara si bude brát?Hezká ale hloupá

Uživatel_5337536
12. 11. 2022 • 09:54

Sára je na rozdíl od pavlačové Agáty normální krásná dívka. Tak pokud si to on nezkazí, mohlo by jim to vydržet.

zuzakirsch
11. 11. 2022 • 18:35

Tak snad překoná délku svého manželství s Aguš.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.