Sandeva a Prachař v balíku? Královské dědictví | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Sandeva a Prachař v balíku? Královské dědictví

Jakub Prachař a Sara Sandeva
Jakub Prachař a Sara Sandeva (CNC_Martin Hykl)

Že je Jakub Prachař (38) z umělecké rodiny, kde se herectví dědí jako rodinné stříbro, není žádné překvapení. Málokdo ale tuší, že nitky sahají až téměř k nárokům na slovenský národní poklad...

Pradědeček Jakuba Prachaře, Karol Želenský, byl už za dob První republiky uznávaným hercem, režisérem a dokonce i jedním z investorů do budoucí pýchy Slováků - Státního divadla Košice. 

Covidu přibývá! Německo se obává odstávky plynu. A zakousnutá Hanychová

Video se připravuje ...

„Měl kočovnou společnost, se kterou chodili po různých místech. A naši mi jednou řekli, že jako rodina jsme vložili peníze i do výstavby košického divadla,“ vysvětlil už dříve Prachař v rozhovoru pro Život. Z finančních důvodů však nebylo možné divadlo nadále udržet a po několika pokusech se v roce 1930 košické divadelní soubory rozpadly, tím také rodina Prachařů přišla o nárok na dědický titul. Divadlo bylo obnoveno novými majiteli až 15 let poté, v roce 1945. 

Nebýt finančních problémů, mohl si Prachař se svou krásnou, mladou přítelkyní, Sarou Sandeva (25), parádně užívat. V rozhovoru pro Život se totiž pochlubil, jak by s nemovitostí naložil, pokud by mu přeci jen říkala „pane“. „Vím, co bych s tím udělal. Prostory bych kompletně vyprázdnil a bydlel bych tam. Žádné divadlo by si tam nehrálo, zkrátka bych si z toho udělal své sídlo, vždyť je to výborná adresa,“ dodal Prachař se smíchem. 

Zrušení práva potratů v USA odsuzují osobnosti. A nečekaný krok Agáty a Soukupa

Video se připravuje ...



Přečtěte si
miroslava13
25. 8. 2022 • 11:37

Jakub je zastydlý puberťák a maminky mazánek. Pamatuji si na dobu, kdy od ní od Batulkové utekl manžel David. Jak média krmila svými problémy a tahala do toho děti, aby se s tátou nestýkali.

hejhej
23. 8. 2022 • 16:11

Hezký pár - sluší jim to.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.