Prachař se pochlubil plány do budoucna! O Sandevě ani slovo | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Prachař se pochlubil plány do budoucna! O Sandevě ani slovo

Sara se pochlubila společnou dovolenou. Pojede i na tu dalš?
Sara se pochlubila společnou dovolenou. Pojede i na tu dalš? (instagram.com)

Jakub Prachař (38) může na odpočinkové léto zapomenout. Jeho diář praská ve švech a namísto radovánek jsou do něj zaneseny zejména natáčecí dny. I tak by rád ale stihnul dovolenou.

„Já jsem pořádně ještě neviděl sluníčko, jak jsem pořád někde zavřený. Jsem tady, kde je klimoška a jsme v podzemí, takže nevím, co se venku děje,“ přiblížil deníku Super.cz svou pracovní zaneprázdněnost. Zatím nebylo moc času ani na jeho přítelkyni, herečku Saru Sandeva (25). „Byl jsem na loďce, někde jsem se povaloval, a to bylo docela v pohodě, jinak jsem ještě nezaregistroval, že jsou venku tropy,“ posteskl si. 

Covidu přibývá! Německo se obává odstávky plynu. A zakousnutá Hanychová

Video se připravuje ...

Dceru by ale vyvezl rád. Nejspíš ale až skončí léto. Mia, kterou má Prachař z manželství s Agátou Hanychovou (37), se nedávno vrátila z dovolené v Marbelle, kde trávila léto s mámou a jejím novým přítelem Jaromírem Soukupem (53) v jeho luxusním domě. Sluníčka si tedy užila dost.

Jakub by ji ale rád vzal do exotiky. „Pojedeme do tropů, aby dcera zažila, co jsou to tropy, až bude velká, tak už nebudou nikde lesy, takže budou jenom subtropy, teď jsou ještě tropy,“ přiblížil své plány Prachař. Zda přiberou do party i Sandevu, se však nezmínil. 

Jakub Prachař a Tereza Ramba dotočili komedii Buď chlap!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Dianthos
5. 8. 2022 • 22:28

Jestli se Sáře bude chtít, starat se mu o dceru někde v pralese.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.