Snad Agáta nemyslela Soukupa? Ať se v těch penězích utopí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 7. května 2024

Svátek slaví Stanislav, zítra je Den vítězství

Snad Agáta nemyslela Soukupa? Ať se v těch penězích utopí!

Agáta Hanychová a Jaromír Soukup na pražském letišti
Agáta Hanychová a Jaromír Soukup na pražském letišti (Renata Matějíčková, Marek Pátek, Martin Hykl, David Kundrát)

Agáta Hanychová (37) je známá tím, že se občas dost nevybíravě vyjadřuje na adresu svých partnerů. Tentokrát dcera Veroniky Žilkové (60) dštila oheň a síru ohledně milionů korun, kterých se musela vzdát. Že by si snad vzala na paškál svého aktuálního milionáře Jaromíra Soukupa (53)? Nikoliv! Pachatelem je bývalý manžel Jakub Prachař (38)!

I když to nedávala najevo, rozvod s Jakubem Agátu pořádně sebral. „Trvalo to fakt dlouho. Je to třeba půl roku zpátky, co se to zlomilo. Teď, když ho vidím, k němu necítím vůbec nic a mám to vyřešený. Chtělo to čas, muselo to přebolet," svěřila se modelka časopisu Exkluziv. Nejhorší pro ni mělo být období majetkového vyrovnání. Tehdy musela Prachařovi zaplatit neskutečných 10 milionů korun. „Nejhorší pro mě bylo ale vědomí, že jsem mu platila pozemek, který byl prokazatelně můj,“ vzpomíná Agáta.

Zrušení práva potratů v USA odsuzují osobnosti. A nečekaný krok Agáty a Soukupa

Video se připravuje ...

Velkou oporou a pomocí pro ni byla její maminka Veronika Žilková (60), která jí dodala polovinu částky a tu druhou už musela dát dohromady sama Agáta. „Já být chlap, tak bych se na sebe nemohla podívat do zrcadla. On s tím očividně žít může, tak ať se v těch penězích utopí. Ať je třeba snídá. Mně se hrozně ulevilo, on už je mi jedno," dodala modelka.

Ta už si teď s penězi hlavu dělat nemusí. Přeci jen randí s miliardářem, který je k ní i její rodině velmi štědrý. Hanychová si Jaromíra nemůže vynachválit, tak snad jim vztah vydrží co nejdéle.

Veronika Žilková ze Španělska rovnou do Varů: O Polívkovi i novém filmu s Kozubem

Video se připravuje ...



Přečtěte si
AHel
21. 7. 2022 • 09:34

a zase tu jde jen o peníze....a to všem

Kosodrevinka
21. 7. 2022 • 08:12

Starý známy trik, zámerne daný nadpis, len by klikal čo největší počet ľudí,
A pohodka p.Ag. jaké štěstí, penízky dál se sypou, BEZPRACNE,

divadlo pro p.Stropnického aj doktora, by videli... Ornela koktová se překecla,když p.doktor se zbalil na odchod, jak p.Ag. od zlos­ti(zú­rivos­ti?)ko­pla do Miinho Barbie domčeka... pak rýchlosťou blesku zbalila p.Jaromíra, on ani se nestačil divit, a už ,,bol v síti",

úžasná úroveň ešte to dávať na známosť, by slyšel,videl p.doktor😂
u Ornely se radila: dopredu pripravený scénař na p.Soukupa

Prachařik se nezníži k žádnym komentom, on ví, že nejrozumnejší je:,nevšímat, nereagovat, p.Strop.dtto,

Asi pro nic za nic není uvedená podmínka,že p.Ag.nesmí prodat dum do 18.roku Mii, tak z toho muže plynúť, že proto mu mohla vyplatiť zrejme míň peněz= a za to pomluvy a z pomluv ďalšie penízky... na p.Aguš nemá nikto, je ve svém.živlu

Alva
21. 7. 2022 • 07:52

Nějak mi ta časová posloupnost nesedí, před "14" dny s rozejde s jedním a několik týdnů je zamilovaná do druhého, komedie, ví ta paní vůbec , co je být zamilován?

Dianthos
21. 7. 2022 • 07:50

Souhlasím. Oba dva se zviditelňují, aby si materiálně polepšili. A také proto, že jsou oba exhibicionisté. Ale zamilovanost mezi nimi je. Vrána k vráně sedá a tadyty dvě vrány si evidentně sedly.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.