Svatba Hanychové se Soukupem na spadnutí? Aguš kápla božskou | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Svatba Hanychové se Soukupem na spadnutí? Aguš kápla božskou

Agáta Hanychová a Jaromír Soukup na pražském letišti
Agáta Hanychová a Jaromír Soukup na pražském letišti (CNC_Renata Matějíčková, Marek Pátek, Martin Hykl, David Kundrát)

Pryč jsou doby, kdy vztah Agáty Hanychové (37) a Jaromíra Soukupa (53) přiměl lidi si pořádně klepat na čelo. Nyní jim fandí a už by klidně rozhoupali svatební zvony. A modelka se tomuto scénáři podle všeho nebrání!

Od začátku prázdnin trávili společnou dovolenou ve španělské Marbelle, kde má mediální magnát vilu. Modelka nezapomněla zásobit svůj Instagram novými snímky, na nichž se společně oddávají novým zážitkům. Ani po návratu nepřestali pózovat, ovšem tentokrát se fotografie nesou v profesionálnějším duchu, jelikož poputují do Soukupova časopisu.

Zrušení práva potratů v USA odsuzují osobnosti. A nečekaný krok Agáty a Soukupa

Jeden snímek, který modelka a influencerka zveřejnila na Instagramu, vzbudil obzvlášť pozornost. Pořízen byl podle webu Expres.cz ve stometrovém mrakodrapu Tower a Agáta ho ještě doplnila o záhadný popisek. „Už brzo,“ připsala k fotce, která působí velmi romanticky. Mnozí tak začali spekulovat nad tím, že tihle dva do toho určitě praští.

Jak sama Agáta uvedla, pojí je stejné záliby i lidé. Zdá se tedy, že je vše sluncem zalité. „Je nám spolu fajn, máme stejný humor, nemáme rádi podobné lidi, jsme hodně sportovně založení a fakt se spolu nenudíme," cituje modelku web tn.nova.cz. Jestli jsou podobné charakterové vlastnosti i přes relativně krátkou známost dostačujícím důvodem ke svatbě, musí zamilovaná dvojice posoudit sama. Faktem zůstává, že jim veřejnost fandí.

Covidu přibývá! Německo se obává odstávky plynu. A zakousnutá Hanychová

Video se připravuje ...



Přečtěte si
lekno
22. 7. 2022 • 16:25

HastaManana :
Jednoduché a přesné..
Nevšimla jsem si, že by ona po rozchodech s milenci nebo manželem řekla o nich veřejně někdy něco hezkého. Kritika, kyd za kydem na jejich adresu. Jakoby „madam“ v těch bývalých vztazích byla dokonalá super-žena, která nic nikdy nepohnojila. V bulváru nedají prostor těmto bývalým, aby se i oni mohli vyjádřit. Jen ona, případně její matka si zde ulevují. Nestrannost článků postrádám.. Agátu, co měla ve zvyku měnit muže jako trička po seprání, bulvár zřejmě zanedlouho adoruje za svatý sexy idol pro všechny ! Pan JS v růžových klapkách – až on jednou procitne, bude pozdě..

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.