Mrazivé okolnosti svatby Bobošíkové: Klíčová role zesnulého táty | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Mrazivé okolnosti svatby Bobošíkové: Klíčová role zesnulého táty

Dcera Pavla s maminkou Janou.
Dcera Pavla s maminkou Janou. (foto: archiv Jany Bobošíkové )

Politička a bývalá moderátorka Jana Bobošíková (57) má po delší době opět důvod k úsměvu. Po smutném jaru, během kterého oplakávala odchod svého manžela Pavla (†58) , přišlo veselejší léto. K oltáři totiž koncem července odvedla svou dceru Pavlu.

Rok jako na houpačce zažívá politička Jana Bobošíková. Té v březnu po těžké nemoci zemřel manžel Pavel Bobošík a první čtvrtina roku se tak pro bývalou moderátorku nesla ve znamení smutku.

Svatba Pavly Bobošíkové: Luxus jako ve Versailles!

Video se připravuje ...

Rodina ale musí fungovat dál, čehož si jsou její členové vědomi, a tak po náročných jarních měsících mají opět důvod k radosti. V pražském Trojském zámku proběhla v sobotu 30. července velkolepá svatba dcery Pavly, které se sice tatínek nedožil, i tak se ovšem zasloužil o to, že šlo o jeden z nejkrásnějších dnů jeho dcery.

„S láskou, vírou, nadějí. Včera jsem namísto zesnulého manžela dovedla k oltáři naši mladší dceru Pavlu. Pro svůj velký den Pavla vybrala před rokem spolu se svým tatínkem Trojský zámek v Praze," rozněžnila se na svém facebookovém profilu Jana Bobošíková a zavzpomínala na chvíle, kdy její manžel plánoval svatební den své dcery.

Svatba Pavly Bobošíkové

Video se připravuje ...

Jak informoval web eXtra.cz, nesměly na svatbě ve stylu Vesailles chybět limuzína, několikapatrový dort a luxusní dekorace. Nejdůležitější byl však pro novomanžele samotný obřad, jehož průběh maminka Jana poodhalila. „Klíčovým bodem svatební slavnosti byla bohoslužba, při které si Pavla a její manžel Martin slíbili věrnost před Bohem. Z celého srdce jim přeji, aby jejich krásný vztah vydržel celý život. A aby zejména po každém pádu dokázali vstát a jít dál. S láskou, vírou a nadějí," dodala v dojemném příspěvku Jana Bobošíková.



Přečtěte si
Alva
2. 8. 2022 • 10:59

Paní B. nezná a nectí pravidla.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.