Mraky nad Hanychovou a Soukupem? Agáta hází ručník do ringu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Mraky nad Hanychovou a Soukupem? Agáta hází ručník do ringu!

Agáta veřejně přiznala, že Jaromíra miluje.
Agáta veřejně přiznala, že Jaromíra miluje. (Instagram)

Zamilované hrdličky Agáta Hanychová (37) a Jaromír Soukup (53) chtějí z lásky vytěžit co nejvíce. Přeci jen se obvykle říká, že první momenty vztahu bývají těmi nejkrásnějšími. A překvapivý pár českého showbyznysu chce na své začátky vzpomínat s úsměvem na tváři, proto nyní létají z dovolené na dovolenou. Na Agátě se ale všechna ta euforie začala neblaze podepisovat.

Lidé si pomalu, ale jistě začínají zvykat na zamilovanou dvojici, kterou by si ještě před měsícem jen stěží dokázali představit pospolu. Dozajista tomu napomáhá množství zamilovaných snímků, kterými Agáta zásobí sociální sítě. Ačkoli na první pohled působí romanticky, realita za nimi bývá mnohdy odlišná. Fotky jsou to sice povedené, při jejich tvorbě si však modelka a influencerka zadělala na zdravotní potíže. „Odjely mi děti a já jsem ulehla s chřipkou," postěžovala si na svém instagramovém profilu Agáta.

Veronika Žilková ze Španělska rovnou do Varů: O Polívkovi i novém filmu s Kozubem

Video se připravuje ...

Zdravotní trable si dle svých slov modelka přivodila právě focením romantických snímků na větrné pláži. Nepomohla tomu ani klimatizace, která bývá pro mnohé v tropických dnech velkou spásou. „Mám rýmu a kašel, jen jsem lehce nastydla, není to nic vážného," prozradila webu tn.nova.cz. Modelku s Jaromírem Soukupem již čeká další společná cesta, a tak se dcera Veroniky Žilkové (60) musela velmi rychle vyležet. Své síly ale může načerpat i mimo svůj domov, na čemž už nyní pracuje.

Soukupova ex Tereza Mátlová: Jaromírův vztah s Agátou překvapil i mě!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
pravlast
9. 7. 2022 • 14:20

Asi opravdu nic vážného,minule z ní vyšel křivý větřík - pr*dík a byl to mnohem vážnější flíček až na sukni.

trollinka
9. 7. 2022 • 14:09

Koukam, jak za tech par dnu se spagatou Soukup ale sesel! No, jo, musi holt v posteli maknout,kdyz chce mladou

Dianthos
9. 7. 2022 • 10:18

Marně v tom článku hledám nějakou novou informaci. Děti už Agátě odjely před týdnem.
Ale hlavně nechápu předešlé diskutéry. Proč tolik zloby? Soudíte je podle sebe?
Agáta nikdy u partnerů na peníze nehleděla. Ano, mohla konečně dostat rozum. Na druhou stranu na Soukupa líčí mnoho žen, tak se jí to prostě povedlo. Nebo spíš jemu povedlo, protože z ní při prvním setkání téměř koktal.
Zřejmě nechcete vidět, jak skvěle se ti dva k sobě hodí! Hledali se, až se našli. Soukup má rád Španěly. Temperamentní, vřelý národ. Po luxusních a poněkud unylých blondýnkách má konečně temperamentní, nekonvenční, tmavovlásku. Se kterou je zábava, sport, i domov. Agáta zase našla typ svých dvou partnerů, se kterými má děti.
Přejme jim to štěstí! Přej a bude ti přáno!

bestteckaie
9. 7. 2022 • 03:19

Testy na HIV byly? Možná opravdu větrná pláž a klimatika, ale je tu ale.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.