Soukup a Agáta: První slzy na dovolené | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Soukup a Agáta: První slzy na dovolené

Agáta, Mia a Jaromír na Marbelle
Agáta, Mia a Jaromír na Marbelle (Instagram)

Agáta (37) je už třetí týden zase u moře a z fotek je patrné, že si po boku Jaromíra (53) » svoje nové sídlo« v Marbelle i náležitě užívá. Teď si však začala stýskat! Že by přeci jen přišly trable v ráji? 

Hanychová láduje sociální sítě denními reporty ze slunného Španělska a je vidět, že jí dlouhý pobyt u moře náležitě svědčí. Fanoušci se shodují, že snad nikdy nevypadala lépe!

Vrásky na duši jí teď aktuálně činí jen odloučení od dcery Mii, která bude trávit 14 dnů patrně s tátou Jakubem Prachařem (38). „Teď 14 dnů bez mojí...“ připsala si smutný vzkaz na Instagram ke společné fotce s Miou a připojila uplakaného smajlíka. 

Agáta se pochlubila, jak Jaromír vaří.

Video se připravuje ...

Miu si navíc oblíbil i Soukup, který s dcerou Agáty trávil rána dlouhými snídaněmi. „Malé děti vstávají brzo a starší lidé také,“ zavtipkoval v jednom z živáků Soukup, proč se jim daří sladit biorytmy. „Mně to vyhovuje, protože mohu do desíti spát. A jen slyším, jak se nafukují balónky, dělají se slizy, staví se z modelíny různé věci. A je to pro mě velmi příjemné,“ potvrdila Agáta. 

Do prázdnin ale stále zbývá ještě měsíc, a tak je patrné, že se na Marbelle celá rodinka zase potká. 

Agáta se pochlubila, jak Jaromír vaří.

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Dianthos
3. 8. 2022 • 23:21

Recyklovaný článek - 3.8. 120 - o vyjádření Žilkové ke vztahu Agáty a Jaromíra. Opakovaní jejího výroku. Nuda. Ale přece - opět jedna lež o Stropnickém. A světe div se, není tam diskuse.
"Poté, co se provalila nevěra jejího manžela, diplomata Martina Stropnického (65), byla herečka dlouho v hledáčku všech médií. Proto se od té doby o soukromí svém či své rodiny nerada vyjadřuje a baví se převážně o svých pracovních počinech."
Opakovaná lež se nestane pravdou! Máme paměť. Poté, kdy se Stropnický se svou manželkou rozešel a požadoval rozvod, vytvořila dotyčná Žilková takovou mediální kauzu, že dokonce veřejně nabádala k jeho propuštění z úřadu velvyslance a chtěla ho donutit k návratu do Čech a soudně! mu nařídit střídavou péči o dceru. Pak si vymyslela tříletý vztah s milenkou, který nejspíš byl pouze v počátcích, protože od nevěrného manžela se manželka s dcerou nestěhuje pryč, aby mu uvolnila cestu, aby se následně divila. Byla přece tak zaskočena tím rozchodem, přece jejich vztah byl tak krásný a pevný a ona s dcerou se za ním v březnu chystaly stěhovat zpět do Izraele. Jedna lež z jejích úst za druhou. A také libování si v mediálním zájmu.
Netuším, proč média chtějí tuto ženu chránit a přitom vláčí blátem velvyslance České republiky, který prostě se sprostou hysterkou, kterou zajímají jenom její potomci a ne manžel, už déle nevydržel. A kdyby s ní neměl dceru, tak by s ní možná ani tak dlouho nebyl.

Sýkorka Borka
3. 8. 2022 • 15:07

Veľmi sa teším, ak sa ľudia majú radi...

luppe
3. 8. 2022 • 14:28

Přesně tak. Někdy mám pocit, že ty články píší totální neumětelové. Nadpis třeba " vláda nařídila cosi" a až v článku se dozvíte, že Ukrajinská vláda. I když u té fialové je to asi fakt jedno 😀 ta je rovněž hlavně Ukrajinská 😀

Dianthos
2. 8. 2022 • 21:56

"Do prázdnin ale stále zbývá ještě měsíc" - opravdu?
Nic proti tomu, delší léto by se hodilo.
Ale redaktoři by si po sobě měli ty nesmysly opravovat. Vážně zabere tolik času si ten krátký článek po sobě přečíst??

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.