Už zhruba měsíc bombarduje Agáta Hynychová (37) s Jaromírem Soukupem (53) internet příspěvky z dovolené ve španělské Marbelle. Když ale dcera herečky Veroniky Žilkové (60) označila na Instagramu přesná místa, kde se nacházejí, došlo k maléru. Čeští turisté od té chvíle totiž na naše hrdličky pořádají doslova hon!Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Agáta je podle vás chytrá? To myslíte vážně třpitivý, tipický, ani neví kdo napsal Psohlavce a to má vysokou školu. To, že je hezká je věc vkusu ošklivá neni, ale sprostá jako dlaždič, každá bývalá tchýně je u ni kráva. To říká chytrá holka?
“…kontroly na hranicích neprobíhali” - když nutně musela v lockdownu s drogovým překupníkem do Alp, nerozpozná : mi/my holky… Pravopis tedy zcela určitě neumí, anglicky taky ne, ty její pokusy s Ukrajinkami byly směšné. Ono tedy i s tím vařením je to takové směšné.
Slovník má příšerný, a mluví špatně o kdekom. Já bych spíš řekla, že je nevychovaná, ne upřímná.
Ella - samozřejmě, že oba mají plné právo žít podle svého. Ale oni z toho udělali tyátr a hlavně výdělečný podnik. Ty dva narcisy a takové dravce na peníze není třeba brát v ochranu. Navíc Agáta je naprosto splachovací.
Hlavní režisérka Hanychová a Soukup hraje jak Hanychová pískne. Je mu jedno, že se ztrapňuje. Bohužel, za prachy a zviditelnění jim to oběma stojí. Ta jejich " láska " je podle mě jen a jen hra. Možná se mýlím, ale uvidíme až skončí léto a dovolená v Marbelle.
Nalijme si čistého vína. Oni ti fanoušci jsou spíše zvědaví, než aby jim vyloženě fandili. No a co už jiného napsat, jako že, sluší vám to atd. S kým Soukup uléhá, to je jeho věc, přestože si myslím, že má na víc. Když se mu líbí, že používá vulgarismy, libuje si v cigaretách, tak ať si to užije. Jakub je šťastný, že to přečkal, má skutečně krásnou a slušnou partnerku.
Kosodrevinka, jsi trapná s těma tvýma řečma. Jdi si raději komentovat na Slovač ty vaše Vipky Třeba vaši známou děvu Dianu Mórovou Když naháněla Prachaře po hotelích a sváděla ho, atd Ona je známá naháněčka a hlavně mladších, protože si myslí, že ji to omladí