Soukup a Agáta: První slzy na dovolené | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 7. května 2024

Svátek slaví Stanislav, zítra je Den vítězství

Soukup a Agáta: První slzy na dovolené

Agáta (37) je už třetí týden zase u moře a z fotek je patrné, že si po boku Jaromíra (53) » svoje nové sídlo« v Marbelle i náležitě užívá. Teď si však začala stýskat! Že by přeci jen přišly trable v ráji? 
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

Dianthos
03. 08. 2022 23:21

Recyklovaný článek - 3.8. 120 - o vyjádření Žilkové ke vztahu Agáty a Jaromíra. Opakovaní jejího výroku. Nuda. Ale přece - opět jedna lež o Stropnickém. A světe div se, není tam diskuse.
"Poté, co se provalila nevěra jejího manžela, diplomata Martina Stropnického (65), byla herečka dlouho v hledáčku všech médií. Proto se od té doby o soukromí svém či své rodiny nerada vyjadřuje a baví se převážně o svých pracovních počinech."
Opakovaná lež se nestane pravdou! Máme paměť. Poté, kdy se Stropnický se svou manželkou rozešel a požadoval rozvod, vytvořila dotyčná Žilková takovou mediální kauzu, že dokonce veřejně nabádala k jeho propuštění z úřadu velvyslance a chtěla ho donutit k návratu do Čech a soudně! mu nařídit střídavou péči o dceru. Pak si vymyslela tříletý vztah s milenkou, který nejspíš byl pouze v počátcích, protože od nevěrného manžela se manželka s dcerou nestěhuje pryč, aby mu uvolnila cestu, aby se následně divila. Byla přece tak zaskočena tím rozchodem, přece jejich vztah byl tak krásný a pevný a ona s dcerou se za ním v březnu chystaly stěhovat zpět do Izraele. Jedna lež z jejích úst za druhou. A také libování si v mediálním zájmu.
Netuším, proč média chtějí tuto ženu chránit a přitom vláčí blátem velvyslance České republiky, který prostě se sprostou hysterkou, kterou zajímají jenom její potomci a ne manžel, už déle nevydržel. A kdyby s ní neměl dceru, tak by s ní možná ani tak dlouho nebyl.

Sýkorka Borka
03. 08. 2022 15:07

Veľmi sa teším, ak sa ľudia majú radi...

luppe
03. 08. 2022 14:28

Přesně tak. Někdy mám pocit, že ty články píší totální neumětelové. Nadpis třeba " vláda nařídila cosi" a až v článku se dozvíte, že Ukrajinská vláda. I když u té fialové je to asi fakt jedno 😀 ta je rovněž hlavně Ukrajinská 😀

Dianthos
02. 08. 2022 21:56

"Do prázdnin ale stále zbývá ještě měsíc" - opravdu?
Nic proti tomu, delší léto by se hodilo.
Ale redaktoři by si po sobě měli ty nesmysly opravovat. Vážně zabere tolik času si ten krátký článek po sobě přečíst??

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.