Temno u Dykových kvůli Tatianě: ZMĚNA PRIORIT | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Temno u Dykových kvůli Tatianě: ZMĚNA PRIORIT

Tatiana Dyková, Vojtěch Dyk
Tatiana Dyková, Vojtěch Dyk (profimedia)

Znali se sotva pár měsíců, jejich poměrně čerstvý vztah ale musel projít jednou z nejtěžších zatěžkávacích zkoušek. Tatiana Dyková, dříve Vilhelmová, totiž vážně onemocněla. Jak přiznal sám Pan profesor Vojta Dyk (37), nemoc je na půl roku úplně vypnula. 

„V době, kdy jsme se seznámili se ženou a začali jsme spolu žít, prodělala zánět mozkových blan, což nás na půl roku vypnulo,“ řekl Dyk Blesku. Temné období ale i přes těžké časy považuje s odstupem za velký dar. „Provedlo nás to takovým těžkým obdobím. Teď už ale říkám, že to byl nejkrásnější dárek, který jsme mohli od života dostat. Je dobré na to nahlížet tak, že to kvůli něčemu přišlo, pak vás to může posunout a ta nemoc má léčivé účinky,“ doplnil s pokorou.

„Oba jsme předtím dost silně pracovali, a to člověk nemá ani čas vnímat to, co udělá, protože už je zase v další práci. Od té doby se vždy snažím najít nejdelší kus volna a vedle toho teprve doskládávám práci,“ prozradil také. 

Velká premiéra filmu s Vojtou Dykem: Útěk s manželkou Táňou!

Video se připravuje ...

 

 



Přečtěte si
ovoce111
31. 10. 2022 • 07:08

A co nedávné temno v ráji, když si Dyk užíval zálety s Ančou Fialovou???? Řádila jak černá ruka

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.