Nečekaná dohra oblíbeného seriálu: MODRAVA DALA STOPKU DYKOVÉ! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Nečekaná dohra oblíbeného seriálu: MODRAVA DALA STOPKU DYKOVÉ!

Satoranský, Norisová a Tomsa nepřijeli...
Satoranský, Norisová a Tomsa nepřijeli... (Foto Facebook, TV Nova)

Po drtivém diváckém úspěchu čtvrté série seriálu Policie Modrava odsunula Nova původně plánovaný projekt Případy mimořádné Marty. Osmidílný seriál s Tatianou Dykovou (44) v hlavní roli nasadí až v první polovině příštího roku. Obrazovce bude dál kralovat Soňa Norisová (49) v repríze 2. řady Modravy.

Sledovanost premiérových šumavských krimiálních příběhů je z oblasti snů. Po 6. díle už stoupla k 1,8 milionu diváků. I reprízy atakují milionovou sledovanost. Proto se Nova rozhodla nasadit od neděle 30. října osvědčený projekt s Janou Viklickou v podání Norisové. Tyto díly z druhé řady vznikly již v roce 2017.

Herečka Petra Martincová: Kvůli ní vznikla Policie Modrava!

Video se připravuje ...

Extra dokument

Navíc má Nova připravený ještě jeden bonbonek související s Modravou. Dokument Policie Modrava Jaroslava Soukupa o kariéře i soukromí televizního a filmového tvůrce, který stojí jak za úspěšnými příběhy z prostředí Šumavy, tak za populárními často vysílanými snímky Láska z pasáže, Kamarád do deště či Discopříběh.

Je tu plno vražd?

Korunu všemu nasadila paní, která telefonovala na vedení Národního parku Šumava. „Ptala se, zda je u nás bezpečno a jestli vůbec může přijet. Že tady máme samé vraždy,“ prozradil vesele jeden z pracovníků. 

Kulový Blesk: Jaké jsou nové seriály podzimu? Toxické Pozadí událostí a neakční Policie Modrava, říkají kritici

Video se připravuje ...

Seriál Marta na druhé koleji

Osmidílný seriál s Tatianou Dykovou Případy mimořádné Marty vznikl podle francouzsko-belgické předlohy. S novou krimi původně Nova počítala do prestižního vysílacího času v neděli po 20. hodině. V průběhu podzimu ho ale uvede pouze placená videotéka Voyo.

 



Přečtěte si
bilder
12. 10. 2022 • 16:37

Pro ženu, která necourá po nákupech, taková kabelka docela stačí. K čemu by jí byla větší, vždyť pořád jezdí autem. Klíče, peněženka, řidičák, kapesníky ... to se tam vejde.

Ladislav Nedved
12. 10. 2022 • 08:08

Je to trapný dávat to od znova.

miroslava13
11. 10. 2022 • 15:10

Modrava je dobrá, koukám každou neděli. Příběhy krásně plynou.... Jediné co mně dráždí-je ten "chlebník" co nosí Norisová místo kabelky!!! V civilu by si nic tak strašného nevzala, tak nechápu kdo to vymyslel!!! Nejspíš chlap!

reiner
11. 10. 2022 • 11:36

Ano - jediný, který se za celý týden dá se zájmem sledovat ....

Alva
11. 10. 2022 • 10:28

defakto-to snad ne, je to příjemný seriál,jako případy 1. oddělení, pokleslé seriály jsou ty tisícidílné, ale každý má jiný vkus,nebo nevkus?

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.