Režisér Soukup o seriálu Policie Modrava: Natáčení zakázal... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Režisér Soukup o seriálu Policie Modrava: Natáčení zakázal...

Jaroslav Soukup s manželkou
Jaroslav Soukup s manželkou (Aha! – Karel Kopáč, Profimedia.cz, ara, Nova )

Jedna věc je příběh a scénář, případně herci a věc druhá místo, kde se točí. Zítřejší díl nováckého seriálu Policie Modrava s názvem Peníze na střeše se nečekaně ocitl v ohrožení. „Paní, jejíž dům nám vyhovoval, na poslední chvíli odmítla,“ prozradil nenadálé potíže režisér Jaroslav Soukup (75).

Přitom to vypadalo přímo ideálně. „Domek ve Švihově u Klatov jsme si vybrali během obhlídek. Absolutně nám vyhovoval, protože tam žila stará paní a zařízení odpovídalo tomu, co jsme hledali. Když se ale blížil den natáčení, přišla pohroma,“ popisuje režisér nervák na place.

Spoušť v Hollywoodu

„Stará paní si to rozmyslela a náhle natáčení odmítla!“ říká Soukup. To by ale nebyl on, aby si nejel zjistit, proč komplikace nastaly. Důvod byl skutečně nečekaný. „Vnučka té paní je slavná česká topmodelka žijící v USA. A její americký manžel měl špatné zkušenosti s hollywoodským štábem a důrazně žádal babičku, aby nás k sobě v žádném případě nepouštěla, že tam po natáčení zanecháme spoušť,“ prozrazuje »táta« Policie Modrava s tím, že jméno modelky si nechá pro sebe.

Kulový Blesk: Jaké jsou nové seriály podzimu? Toxické Pozadí událostí a neakční Policie Modrava, říkají kritici

Video se připravuje ...

Nechala se obměkčit

„Možná, že to tak chodí v Hollywoodu, ale u mě ne. Jelikož jsem celý život natáčel filmy a seriály v reálech, tak vím, že se člověk musí chovat slušně,“ zdůrazňuje režisér Soukup. Naštěstí se jim starou paní podařilo přesvědčit a do svého domku je pustila.

Sestra v akci

Zdravotní sestřička Blanka (Petra Martincová), která objíždí starší pacienty v pošumavských vesnicích, najde mrtvou důchodkyni Marii Štěpánkovou, která žila sama. Policisté zjistí, že ji někdo omráčil pohrabáčem a pak udusil polštářem. Vrah si odnesl 300 tisíc korun v hotovosti, které měla žena připravené na opravu střechy. Pachatel vás asi překvapí.

Svou chalupu hlídá

Režisér Soukup sice deník Aha! ujistil, že po natáčení po sobě štáb vše uklidí, ale na druhou stranu přiznal, že svou chalupu, kterou má právě na Šumavě, by na natáčení nepůjčil. „Neměl jsem žádné scény, které by se tam hodily. Ale i kdybych je měl, tak by se u mě netočily,“ prohlásil se smíchem.

Hynek Čermák na natáčení Dětí Nagana: Je to návrat do mého mládí

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.