Natáčení seriálu Policie Modrava: Hrůza na pitevně! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Natáčení seriálu Policie Modrava: Hrůza na pitevně!

Milan Enčev v seriálu Slunečná
Milan Enčev v seriálu Slunečná (FTV Prima)

Role ho přivedla do skutečné pitevny. Milan Enčev (42) skončil v seriálu Policie Modrava na patologii mezi nebožtíky. „Hrozné chvíle,“ svěřil deníku Aha! herec, který v zítřejší epizodě s názvem Posel ze světa mrtvých představuje klíčovou postavu automechanika.

Ten pocit by nikomu nepřál. Zážitek si prý v sobě ponese ještě dlouho. „Točili jsme na opravdové pitevně. Dodnes nevím, zda to byl vtip, nebo fakt realita. Zřízenec ale štábu důrazně řekl, že se nesmějí používat chlaďáky osmička a sedmička, protože jsou tam čerstvé případy z noci,“ říká Enčev mrazivě.

Kulový Blesk: Jaké jsou nové seriály podzimu? Toxické Pozadí událostí a neakční Policie Modrava, říkají kritici

Video se připravuje ...

Stále funkční

To, že se veleúspěšný novácký seriál se sledovaností půldruhého milionu diváků natáčí na skutečné patologii, potvrzuje i jeho režisér Jaroslav Soukup (75). „V Klatovech mají krásnou novou nemocnici, což nám dost pomohlo. Stará budova nemocnice je teď totiž částečně nevyužita, a tak jsme v ní mohli natáčet všechno možné,“ prozrazuje režisér. „Točili jsme tam třeba různé záběry na chodbě, v kancelářích a podobně. A také tam vznikly všechny scény právě z patologie. Toto oddělení nemocnice je ovšem stále funkční,“ zdůrazňuje Soukup.

Vysekal se na motorce

Pitevna nebyla pro Enčeva jediným hrůzným zážitkem. Cestou na natáčení se vysekal v dešti na skútru. „Místo na Šumavě na place jsem skončil v nemocnici,“ vzpomíná herec. Odnesla to noha a musel podepsat reverz, jinak by ho lékaři nepustili.

Hvězda Specialistů Martin Dejdar: V nových dílech přijdou zajímavé zvraty!

Video se připravuje ...

Děkujeme, Šumavo

Máte rádi tento seriál? Už tuto neděli se můžete osobně setkat například s režisérem Jaroslavem Soukupem, jeho manželkou i hercem Milanem Enčevem. Budou se totiž večer dívat na 4. díl – Posel ze světa mrtvých – stylově, v hospodě v Srní.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.