Tvůrci seriálu Policie Modrava: Děkovali místním za azyl! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Tvůrci seriálu Policie Modrava: Děkovali místním za azyl!

Boušková a Enčev
Boušková a Enčev (Foto Facebook, TV Nova)

Nejen pachatel se vrací na místo činu! Režisér veleúspěšného nováckého seriálu, který každý týden sleduje půldruhý milion diváků, zavítal s několika herci do hasičárny v Srní, aby tam v neděli večer spolu s místními sledovali čtvrtý díl čtvrté série s názvem Posel ze světa mrtvých.

Nebýt Šumavy, jejích obyvatel a podpory, kterou tvůrcům dali, fenomén Policie Modrava by nevznikl. „Jsem moc rád, že se tahle akce na Srní konala, protože jsem chtěl poděkovat místním, že nám vycházeli maximálně vstříc a nechali nás natáčet ve svých chalupách a bytech,“ svěřil Aha! režisér Jaroslav Soukup (75).

Kulový Blesk: Jaké jsou nové seriály podzimu? Toxické Pozadí událostí a neakční Policie Modrava, říkají kritici

Video se připravuje ...

Nečekaný vrah

Spolu s ním se do Srní na jeden večer vrátila také pošťačka Válková neboli Jana Boušková (68), Milan Enčev (42), který měl klíčovou roli ve společně sledované epizodě, a Zdeněk Mahdal (62). Ten coby záletný číšník Holoubek pořádal taneční lekce právě v místní hasičárně. Pro všechny v sále bylo překvapením, že vrahem byl právě zde přítomný Enčev. „Jsem s Milanovým výkonem velmi spokojený. Málokdo si na něj během děje tipoval. Opravdu odvedl dobrou práci,“ pochvaloval si režisér Soukup. „Moc si vážím toho, že jsem si mohl zahrát vlastně hlavní roli,“ svěřil Aha! herec.

Všude samá Vydra

Všichni se na Šumavu rádi vracejí. „Byly to vždycky prázdniny v nádherném kraji,“ nechala se slyšet Boušková. Jako vášnivá houbařka i kuchařka si v šumavských lesích nasbírala hodně hub. „A pořád tu myslím na manžela Vaška Vydru. Bydlím totiž v hotelu Vydra a teče tu řeka Vydra,“ dodala herečka vesele.

Pohádkových 7 pádů Honzy Dědka: Čím přiváděl Menzela k šílenství?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Jan Kocián
27. 9. 2022 • 23:30

"Modrava" začíná být nudná. Podobně jako seriál MOST!... tam od 3. dílu to bylo 6 čím dál nudnějších dílů!

prikolica
27. 9. 2022 • 12:35

Výborný seriál jen nechápu proč bude končit,vždy se najde téma na další díl,veliká škoda,dobrých seriálů je málo.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.