V tomhle se Žilková s Agátou neshodla: 70 % platu na chůvy | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

V tomhle se Žilková s Agátou neshodla: 70 % platu na chůvy

První fotka Veroniky Žilkové s vnučkou!
První fotka Veroniky Žilkové s vnučkou! (Archiv Blesku)

Rodina herečky Veroniky Žilkové (61) se díky dceři Agátě Hanychové (38) rozrostla o dalšího člena, tím ovšem vzrostly i povinnosti. Dětí je více, ale pomocných rukou stále stejně. Navíc většina z Agátina okolí chodí do práce, a tak nastal čas poohlédnout se po chůvě.

Bývaly doby, kdy byly maminky na všechno samy. Také ne vždy šlo o procházku růžovým sadem. Každé dítě v jiném věku přeci jen vyžaduje jiný druh pozornosti, a maminky tak mnohdy neví, kam dřív skočit, zvlášť pokud mají oběd na plotně, prádlo v pračce či dřez plný nádobí. V současnosti není žádnou slabostí přijmout pomocnou ruku. Tu využila i Agáta Hanychová s požehnáním své maminky Veroniky. „Dnes už je ta doba jiná. Agátka je hodně času se svojí holčičkou, ale potřebuje někdy vystřídat,“ myslí si Žilková. Její nejstarší dcera si přála, aby do domácnosti docházela chůva původem z Filipín.

Veronika Žilková s vnučkou Rozárkou: Plození mláďat je nejsilnější přírodní zákon!

Video se připravuje ...

Nakonec se ukázalo, že s touto pomocnicí budou čelit velkému problému. „Filipínská chůva byl nápad naší Agáty a já jsem od začátku věděla, že tam bude jazyková bariéra. Pětiletá holčička neumí říct anglicky, co ji trápí. Vše dobře dopadlo, Filipínka je zvyklá chodit po rodinách, už má novou rodinu a Agáta si to zkusila,” prozradila herečka, jež sama využila pomoc druhých, za niž byla vděčná.

Agáta Hanychová měsíc po porodu: Za porod dostala odměnu!

Video se připravuje ...

„Já jsem porodila pět dětí a měla jsem jedno období i dvě chůvy. Měla jsem i chůváka, ten pečoval o starší kluky. Troufnu si říci, že 70 % svého platu jsem dávala na různé pomocnice. Stálo to za to,“ řekla v závěru rozhovoru s tím, že měla o to více času na své děti. „Mohli jsme jít na výstavu a na výlet. Chůva není zločin, jak říká Agáta,” dodala poeticky Veronika Žilková.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.