Agáta spustila bouři nevole a komplexů! To fakt nemáš nic jiného v hlavě? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Agáta spustila bouři nevole a komplexů! To fakt nemáš nic jiného v hlavě?

Agáta Hanychová
Agáta Hanychová (Jan Tůma, instagram)

Modelka a influencerka Agáta Hanychová (36) nedávno porodila dcerku Rozárku, kterou má s mediálním magnátem Jaromírem Soukupem (54). Agáta na svém instagramovém profilu sdílí každý detail ze svého života. Její fanynky to milují, ale teď svým na první pohled nevinným příspěvkem strhla melu.

Hanychová si sice ještě užívá období šestinedělí, ale když je ta možnost, ráda si s Jaromírem vyjde na rande. Malou Rozárku dala tedy na hlídání babičce Veronice Žilkové (61) a romantika mohla začít. Se svými fanynkami se pochopitelně podělila o fotku svého outfitu. Zvolila černé upnuté šaty. „No, ještě to není ono... ale co. Když babička hlídá, jde se na třetí rande s Jaromírem,“ napsala modelka ke snímku, čímž vytočila snad všechny ženy světa.

Těhotná Agáta Hanychová: Poznala jsem to podle zvětšených ňader!

Video se připravuje ...

Haynchová totiž ani ne měsíc po porodu vypadá fantasticky a její sledující nechápou, o co jí jde. „Už to je fakt trapné. Každý příspěvek: ‚Není to ono‘ a ‚Ještě je potřeba tady shodit a zlepšit‘ a nevím co. To fakt nemáš nic jiného v hlavě?“ vyjádřila se jedna z Agátiných sledujících. A zdaleka nebyla jediná. „Mám Vás ráda, ale ohledně postavy už mě nebavíte, vypadáte luxusně, vůbec nechápu co furt řešíte. Jiné ženy z toho pak mají akorát komplexy. Koukám, jak člověk u Vás není anorektik, tak je tlustý,“ přidala se další.

Pod fotkou se objevily i pozitivní ohlasy, ale bylo jich minimum. Hanychová je známá tím, že z kritiky si těžkou hlavu nedělá, tak uvidíme, zda se k této kauze vyjádří i ona sama.

Agáta Hanychová o Jaromíru Soukupovi: Je to náročnější, ale zvládáme to

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.