Lady Gaga a její módní kreace: NEDĚLNÍ PŘEVLÍKAČKA | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Lady Gaga a její módní kreace: NEDĚLNÍ PŘEVLÍKAČKA

Lady Gaga zvolila na míru ušitou róbu značky Gucci, ve které nechala velmi odvážně vyniknout své poprsí.
Lady Gaga zvolila na míru ušitou róbu značky Gucci, ve které nechala velmi odvážně vyniknout své poprsí. (Foto Reuters, ČTK/AP, Profimedia.cz)

Perná nedělní noc pro Lady Gagu (35)! Americká zpěvačka a herečka s nominacemi na cenu za nejlepší ženský herecký výkon ve snímku Klan Gucci nejprve v Londýně navštívila Ceny kritiků, pak se musela rychle převléknout, aby v jiném sále na opačném konci města stihla červený koberec Britských filmových cen BAFTA. 

Zvládla to bravurně, tedy, když přehlédnete fakt, že v prvních šatech její obří dekolt sotva udržel prsa na svých místech. Ceny kritiků se sice udílely v hotelu Fairmont Century Plaza v Los Angeles, ale pro herce a herečky, kteří by to přes oceán nestihli, připravili akci i v londýnském hotelu Savoy. Ceny BAFTA se rozdávaly klasicky v Royal Albert Hall. Nominace Lady Gaga sice neproměnila, ale rozhodně byla zaslouženým středem pozornosti.

Potterovská herečka EMMA WATSONOVÁ (31) vložila svou důvěru ve značku Oscar de la Renta, z jejichž dílny pocházely šaty se sametovým halter topem a bohatou tylovou sukní.

EMMA WATSON

Supermodelka NAOMI CAMPBELLOVÁ (51) tentokrát zvolila černou. Konzervativní šaty až na zem se čtvercovým výstřihem jako by odrážely její novou image matky malého dítěte.

NAOMI CAMPBELL

SALMA HAYEKOVÁ (55) stejně jako Lady Gaga držela palce filmu Klan Gucci, ve kterém si zahrála kartářku Pinu. Guccimu zůstala věrná i na červeném koberci, po kterém se prošla v šatech tohoto salonu s vysokým rozparkem.

SALMA HAYEKOVÁ

Poprvé spolu na oficiální akci: exmanželka Elona Muska TALULAH RILEYOVÁ (36) a klučík z Lásky nebeské THOMAS BRODIE-SANGSTER (31).

TALULAH RILEYOVÁ a THOMAS BRODIE-SANGSTER (31).

Klan Gucci (House of Gucci) je inspirován šokujícím skutečným příběhem impéria italského módního domu:

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.