Theo Schaefer z Kukaček: Točí další seriál! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 5. května 2024

Svátek slaví Klaudie, zítra Radoslav

Theo Schaefer z Kukaček: Točí další seriál!

Theo Schaefer před Mendelovou univerzitou.
Theo Schaefer před Mendelovou univerzitou. (Foto ČTK/Hlaváčová, Monika Hlaváčová ČT)

Kvůli natáčení přišel dobrovolně o prázdniny. Theo Schaefer (9), kterého si televizní diváci oblíbili jako Tomáše v seriálu Kukačky, získal další seriálovou roli. V Brně totiž právě vzniká projekt České televize s názvem Tajemství pana M.

Má nejen dětem přiblížit postavu zakladatele genetiky Johanna Gregora Mendela, který by příští rok na jaře oslavil 200 let od narození. Divákům ho tvůrci představí také jako včelaře, astronoma a meteorologa. Děti objeví ve městě zahradu a potkají záhadného muže.

„Má postava je tajemná. Děti až postupně během jednotlivých dílů přichází na to, kdo jsem,“ říká o své roli pana M. herec Pavel Kříž (60). Theo představuje jednoho ze tří hlavních dětských hrdinů. „Roli získal v konkurzu, do kterého se přihlásilo několik tisíc dětí,“ prozradila Aha! mluvčí ČT v Brně Hana Orošová. „Theo je skvělý,“ pochválila malého herce. Ten má opravdu skvěle našlápnuto.

Remundová o režírování maminky

Video se připravuje ...

Zajímavé exteriéry

Seriál Tajemství pana M. se bude točit během srpna v Masarykově univerzitě v Brně, Augustiniánském opatství na Starém Brně, ve Vražném-Hynčicích, kde je rodný dům J. G. Mendela, na Mendelově univerzitě, v tajuplné zahradě v Oslavanech nebo v ZŠ ve Šlapanicích.

Kukačky: Vyříká si Rudolf s otcem staré křivdy? A co Marcela a její dítě?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.