Seriál Kukačky jde do finále: S novou písní do ciziny | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Seriál Kukačky jde do finále: S novou písní do ciziny

Seriál Kukačky
Seriál Kukačky (Profimedia, archiv)

Nejen hvězdy jako Sabina Remundová (48), Petr Kostka (82) a řada dalších tvoří základ úspěchu seriálu Kukačky. Tvůrci dbají i na hudební složku. Vedle titulní písně Samotní nejsme nic, provází konec každého dílu skladba od světového interpreta. Dneska zazní novinka!

Pokud někdo už na titulky rychle odbíhá od obrazovky, přichází o moc. „Hudba má podporovat atmosféru daného dílu seriálu,“ řekl Aha! producent Filip Bobiňski (44). Zatím šly na konec vždy zahraniční pecky, dneska to bude jinak. V předposledním dílu se tvůrci rozhodli použít písničku, kterou pro Kukačky složili David Solař (40), autor hudby i k seriálu Vyprávěj, a textařka Ester Brožová (41). Premiérově ji zazpívá Dasha (39).

„Použijeme ji také pro verzi seriálu pro zahraniční distribuci,“ prozradil Bobiňski. Po odvysílání dnešního 12. dílu bude na YouTube na kanálu ČT spuštěn videoklip k nové písničce a zároveň soundtrack s 21 skladbami ze seriálu. „Už jdeme do finále, v písničce se prolnou tři hlavní hudební motivy,“ upozorňuje producent. „Je to takový hudební vrchol Kukaček,“ dodává. A to není všechno. Už za týden zazní v podání Lenky Filipové (67) a Lenny (27) delší verze úvodní písničky.

Kukačky: Opravdu nezvládá Tereza autismus svého syna? Postaví se Martin rodičům?

Video se připravuje ...

Jitka Čvančarová: Hraje i zpívá

Jitka Čvančarová hraje sestřičku, která měla službu, když vyměnění chlapci přicházeli na svět. Vedle toho je ale taky za zpěvačku. Například v 5. dílu nazpívala písničku Zklamání. Zazněla nejen ve scéně na bále, ale taky právě v závěrečné sekvenci. Titulní písničku z autorské dílny Solař – Brožová, která díl každý pátek uvádí, nazpívaly pak Lenka Filipová s dcerou Lenny.

Kukačky: Dá se vztah Terezy a Martina zase do pořádku?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.