Polišenská ze Slunečné porodila: Miminko má od Kukaček | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Polišenská ze Slunečné porodila: Miminko má od Kukaček

Lucie Polišenská
Lucie Polišenská (Foto ND/Petr Neubert, Facebook.com, FTV Prima, TV Nova, ara)

Potomek už je na světě a štáb tak musel sehnat Lucii Polišenské (34) novou »rekvizitu«. Její Julča porodila Vašíka a do party tak přibyla pro jistotu rovnou dvě miminka. „Mám Matěje a Olivera. Už je od sebe rozeznám,“ říká pyšně herečka.

I když se Václav narodil na obrazovce teprve v úterý, Lucka s chlapečky, kteří ho představují, točí už skoro tři měsíce. Podle ní jsou moc hodní. Nejmenší seriálové hvězdy zajistila Veronika Duchková, maminka Matěje (12) a Viktora (7) Sekaninových, Matěj září ve Slunečné a Viktor v seriálu Kukačky.

Ve Slunečné dnes zazní svatební zvony: Kdo s kým si řekne "ano"?

Video se připravuje ...

„Je vždycky dobré mít těch miminek víc. Jednak ti malí nesmí dlouho pracovat a pak se na plac vždy vybírá to momentálně spokojenější děťátko,“ prozradila praktiky Veronika. Občas je ale naopak potřeba, aby miminko zakřičelo. „Trhá nám to tady všem srdce, ale když je to jen na chviličku...“ říká Polišenská. Na place jsou samozřejmě i skutečné maminky Matěje a Olíka. Herečka je naštěstí na děti zvyklá, původně chtěla být porodní asistentkou. Dokonce má za sebou praxi v nemocnici a v kojeneckém ústavu.

Slunečná: Úplatky a veterinář v úzkých

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.