To bude vážné! Zásadní rozhodnutí Burešové ze Slunečné a Forejta | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Bude to vážné! Zásadní rozhodnutí Burešové a Forejta

Eva Burešová a Přemek Forejt
Eva Burešová a Přemek Forejt (Aha! Marek Pátek)

O tom, že mají k sobě více než blízko, se spekulovalo už před několika měsíci. Hvězda Slunečné nechtěla dlouho potvrdit, že skutečně randí s jedním z porotců oblíbené soutěže MasterChef. Jenže okolí si všímá a zatloukat už nemělo cenu. Navíc to vypadá, že o krátkodobý románek nejspíš nepůjde.

Už v polovině října se Eva Burešová (27) pochlubila svým fanouškům na sociální síti tím, že má nové bydlení. „Měla jsem takovou radost, když jsem tento byt našla. Každý den přemýšlím jak si to tam s poťouchlem zařídíme, ať se máme hezky a ať cítíme domov,“ okomentovala podle Blesku.cz prázdnou místnost herečka. Tehdy prý byl v jednom z pokojů pouze světlý koberec a minimalistický lustr. A nejspíš ani žádný mužský nájemník ve hře.

 

Eva Burešová o bývalém partnerovi a koronaviru:

Video se připravuje ...

Velká změna

Po třech měsících pak sdílela snímek z nového bydlení znovu. A interiér už vypadal o dost jinak. K původnímu vybavení přibyla i dvě velká křesla, polštáře, spousta živých kytek a seříznuté pařezy, které slouží k servírování jídla. Právě dva poslední doplňky prý mají podle uvedeného webu patřit Přemku Forejtovi (33), s nímž se měla seriálová Týna blíže poznat během porotcování v show Tvoje tvář má známý hlas. Jak je tedy vidět, známý kuchař je u hvězdy Slunečné už jako doma a Burešová ho tím pádem seznámila i se synem Nathanielem. Tedy o lehkovážnou aférku rozhodně nejde.

Domácí harmonie

Při zařizování bytu prý mají oba shodu. Dvojice totiž preferuje přírodní styl, světlé barvy, dřevo a zeleň. Navíc se u nich pochopitelně kvalitně stoluje. „Přemek doma vyvařuje, to je jasné. Nemohu tedy říct, že by se náš byt změnil přímo v restauraci, ale stará se hodně. Je mi ho ale už líto, je to opravdu děs, jak jsou ty restaurace zavřené. Je to těžké nejen pro něj, ale pro všechny majitele restaurací,“ přiznala pro Život v Česku Burešová.

 

Přemek Forejt z MasterChefa to rozjel jako Timberlake!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.